Фото ілюстративне
Поліцейські перевірили стан безпеки у приміщеннях виборчих комісій.

Комісійне обстеження приміщень п’яти окружних та 1006 територіальних виборчих комісій завершили поліцейські області. Основні недоліки у забезпеченні повноцінного функціонування роботи комісій стосувалися відсутності засобів зв’язку, опалення і альтернативного освітлення.

Для усунення недоліків відповідні акти комісійного обстеження, яке проводилося також і за участю представників виборчих комісій, поліцейські скерували органам виконавчої влади та місцевого самоврядування.

За попередніми підрахунками орієнтовна кількість виборців на Рівне нщині становить 871 529 осіб. До забезпечення публічної безпеки та порядку у приміщеннях окружних та територіальних виборчих комісіях буде залучено 1215 працівників поліції. Крім того, понад 500 поліцейських задіюватимуться до патрулювання у населених пунктах області.

Читайте ще: на Рівне нщині побільшало рятувальників (ФОТО/ВІДЕО)

Крім того, працівниками Головного управління ДСНС України у Рівне нській області проведено 964 планових та 37 позапланових перевірок додержання законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки на об’єктах, які задіюються під час підготовки та проведення виборів відповідно до вимог чинного законодавства. В органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування, керівникам об’єктів направлено 381 інформацію щодо забезпечення пожежної безпеки під час виборчого процесу.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber