Прийшла пора відпусток та відпочинку… І вже так хочеться засмагати на сонечку, плавати в прохолодній водичці та насолоджуватися природою. Адже, не обов’язково їхати далеко за кордон аби влаштувати собі гарний відпочинок та релакс від буденних справ. Тому, ми підготували вам перелік місць, де можна провести незабутні вихідні та відпустку.

1. База відпочинку «Рибацький хутір» на озері Нобель. Хвойний ліс та свіже повітря, чисті озера, спів птахів подарують вам відчуття повної гармонії та спокою. Тут ви забудете про щоденні турботи і переживання.

База відпочинку розташована на самому березі озера Нобель. На вас чекають комфортабельні будиночки з усіма зручностями на 3 або 4 особи, які обладнані всім необхідним для гарного відпочинку: зручні ліжка з ортопедичними матрацами, гарячий душ, холодильники, мікрохвильові печі, набори посуду.

На території бази є чудові альтанки та мангали, а для ваших дітлахів обладнаний майданчик. А щоб ваш відпочинок став максимально незабутнім до ваших послуг лазня, лежаки, човни та риболовля.

 

Також, ви можете не хвилюватися за безпеку своїх рідних, адже база освітлюється та знаходиться під охороною.
База відпочинку «Рибацький хутір» - проведіть чудові вихідні з сім’єю та друзями в єднанні з природою.
Чекаємо вас за адресою: c. Котира, Зарічненського району, Рівне нської області
(098) 414-67-82
(050) 375-45-47
 
2.  База відпочинку «Воронуха» - місце, створене для спокійного та гармонійного відпочинку від міської метушні.
Серед лісу, довкола озера, розташовані дерев’яні будиночки різних категорій: від двомісних до двоповерхових (з сауною та терасою, пірсом та мангалом). Усі вони побудовані з турботою та любов’ю, а тому — подарують комфорт і затишок.
 
Гості мають чудову можливість покататися на катамаранах, човні, велосипедах, пограти в більярд та попаритися в лазні, а ще посмакувати смачними українськими стравами.
 
Також, можна орендувати альтанку та провести свій вихідний на природі, покупатися або ж порибалити, а для любителів шашликів надаються мангали. Для ваших дітей тут влаштували безпечні ігрові майданчики, де малеча з радістю може побавитися, а ви тим часом будете насолоджуватися відпочинком в колі сім’ї чи своїх друзів.

 
На базі відпочинку «Воронуха» ви максимально поєднуєтеся з природою, адже тут і вулики, і вольєр з в’єтнамськими свинями, у траві пасуться кролики, порпаються кури, у затінку сховалися табуни гусей та качок.
«Воронуха» - зробимо ваші вихідні ідеальними.
Чекаємо вас за адресою: хутір Воронуха Корецького району Рівне нської області на території Щекічінської сільської ради.
  +38 097 293 88 76
   +38 066 834 57 19
   +38 097 864 66 75
 
3.                Клуб активного відпочинку «Отаман». Полюбляєте активний відпочинок? Бажаєте гарно провести вихідний, посмажити шашлики, повеселитися у колі друзів? Тоді, вам точно сюди!
Клуб «Отаман» пропонує гру в пейнтбол як для дорослих так і для дітей, спеціально облаштований майданчик і тільки тут дитячі костюми для гри. А ще не менш цікава гра «Лазертаг», в яку можуть грати як діти (від 3-х років) так і дорослі.

Також, до ваших послуг чудові альтанки біля озера, де ви зможете не тільки провести час з сім’єю та друзями, а й весело відсвяткувати день народження чи корпоратив. На території клубу працює кухня, персонал якої приготує для вас найсмачніші страви. А для ваших малюків в клубі «Отаман» облаштований дитячий майданчик, батут та каруселі, отож весело буде як батькам так і дітлахам.
І родзинка клубу – катання на конях. Ви можете не лише насолодитися цими незабутніми враженнями, а й зробити чудові фото, які наберуть рекордну кількість лайків у ваших соцмережах.

Тут піклуються, про те, щоб ви провели свій час максимально весело, цікаво та комфортно.
Чекаємо вас за адресою: м. Рівне , вул. Чорновола, 174
+38(097) 18 58 333
+38(096) 39 40 288