Шанс на повноцінне життя. Маленька Аліса із Рівного потребує допомоги. У дівчинки з народження виникли проблеми із здоров'ям. Адже на світ вона з'явилася передчасно. Зараз батьки просять про допомогу аби поїхати на лікування із донечкою до Китаю. Наша Любов Данча, познайомилася із маленькою Алісою, яка бореться за своє здорове майбутнє.

 Тендітна, маленька "золотоволоска". Знайомтеся - це Аліса їй три роки,проте дівчинка самостійно не ходить, не сидить і не розмовляє. Зараз у неї заняття із реабілітологом. На перший погляд здається, що дівчинка, робить прості вправи. Однак для неї це велике досягнення, навіть сидіти та стояти із чиєюсь допомогою.

Народилася Аліса на 27-му тижні вагітності з вагою 960 грамів за допомогою кесаревого розтину. Ще до року вона перенесла дві операції. У неї діагностували гідроцефалію, захворювання головного мозку.

З самого дитинства із Алісою займаються фахівці. Вдома із дівчинкою працює мама.

До теми: маленька Аліса потребує допомоги небайдужих рівнян

З семи місяців Аліса проходить курс лікування в рівненському міському будинку дитини. Такі процедури вона відвідує кожних два-три місяці.

Та цієї реабілітації дівчинці замало. Батьки хочуть спробувати ще методи лікування закордоном. Зараз мама знайшла клініку в Китаї, де готові взяти дівчинку. Для цього потрібно чимало коштів, яких у родини не вистачає.

До цієї суми також варто додати переліт і харчування. Всього рекомендують пройти три курси реабілітації в рік. А це близько за підрахунками мами дівчинки близько 970 тисяч гривень.

Карта ПриватБанку 5168 7422 2858 7428 Бакалейко Альона

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber