Дівчинці необхідно зібрати кошти для реабілітації в Китаї.

Аліса народилася на 27-му тижні вагітності з вагою 960 грамів за допомогою Кесаревого розтину, який був вимушеним і необхідним у зв’язку з критичним станом мами.

На другий тиждень після народження дитини, мамі діагностували рак нирки. Аліса знаходилася в дитячій реанімації на межі життя. Дівчинка провела в реанімації 3,5 місяці. Півтора місяці на штучній вентиляції легенів, годувалася через зонд.

Діагнози слідували один за одним. Дівчинка ще до року пережила дві операції.

Читайте ще: Гліб із Костополя потребує допомоги небайдужих
 

Після виписки з лікарні - регулярні реабілітації, безперервна лікувальна фізкультура. Неврологи, педіатри та нейрохірург - усі спеціалісти, до яких зверталися батьки, рекомендують робити акцент на реабілітації, чим ми і займалися з моменту виписки.

Завдяки наполегливості, попри усі діагнози, ми досягли певних результатів, але для того щоб досягти більшого, потрібно пройти лікування в Китаї. Там дуже сильна реабілітація, яка дає хороші результати. Один курс лікування для Аліси коштує 12063 $. Рекомендована кількість курсів на рік - 3. 

Чим більше курсів лікування пройде дівчинка, тим більше шансів матимемо на те, що Аліса зможе ходити і хоча б самообслуговуватися. Сьогоднішньою ціллю є збір коштів на перший курс, тільки часу є не так багато, тому що чим старшою дитина стає, тим складніше з нею працювати, тим тяжче вона піддається корекції.

Усім хто хоче допомогти, гроші можна переахувати на карту Приват банку - 5168 7422 2858 7428 мама Бакалейко Альона Іванівна.

Більше інформації можна дізнатися на сторінці у соціальній мережі facebook.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber