Сьогодні полиці дитячих магазинів буквально переповнені іграшками та розвагами для дітлахів. І з кожним разом обирати все важче. Рятує в цій ситуації те, що вже у віці одного-двох років наші діти знають, що саме вони хочуть.

Отож, ми разом з відомими дитячими магазинами підготували для вас ТОП-6 трендів та коротенько розповімо про них. А якщо ви ще думаєте, що ж придбати дітлахам на День народження, то ця стаття буде особливо корисною!

 

1. Лялька BARBIE з аксесуарами

Ця іграшка – еталон краси для дівчаток. Як і багато років тому, Barbie (Барбі) є найулюбленішою лялькою майже кожної маленької леді. Це чудовий подарунок, адже на сьогодні є можливість обрати серед величезної кількості різноманітних моделей та аксесуарів до них. Можна на кожне свято поповнювати колекцію дівчинки новими героями від цього бренду, або придбати повний набір з будиночком. Мабуть, саме тому ляльки Барбі користуються такою популярністю.

 

2. Конструктори LEGO NINJAGO (Лего Ніндзяго)

Цей набір користується величезною популярністю серед хлопчиків від 3 років. Ця серія включає набори з фігурок хоробрих героїв на різноманітних транспортних засобах. Деталі кожного конструктора легко комбінувати з іншими наборами бренду. Дитина з задоволенням буде гратись, проявляти фантазію та дізнаватись нову корисну інформацію для себе.

 

3. Настільні ігри

Універсальний подарунок для кмітливих та допитливих дітей, полюбляючих дійсно цікаві та складні іграшки. Зараз є розвиваючі набори, в котрі можна гратися з малюком шестимісячного віку. А для більш дорослих дівчаток та хлопчиків знайдуться ігри, розвиваючі таланти, знання іноземних мов та інші практичні навички.

Всі вище перелічені топові товари та багато іншого ви зможете знайти на сайті Panama.ua.  Також на сайті є безліч товарів для діток та їх батьків: іграшки, одяг, взуття, товари для школи, для годування, дитячий транспорт, коляски та колиски, і навіть дитячі меблі! Купуйте товари від улюблених брендів!

А головне – доставка по Україні безкоштовна! Скоріше переходьте на Panama.ua та зробіть вашу дитину щасливою!

  Сучасні діти не тільки знають чим вони хочуть гратись, а й в що вони хочуть одягатись. Сьогодні саме малюки вирішують: колір, дизайн, аксесуари і навіть бренд! Саме так! Брендовий одяг серед дітей користується особливою популярністю: Zara, H&M, Carters, Disney, George, Old Navy, Reserverd – всі ці назви знайомі юним модникам.

 

Отож, одяг, який користується особливою популярністю серед дітей:

 

4. Косуха від Reserved                                                                                           

Ця стильна куртка завоювала серце не одного дорослого. І вже не перший рік користується шаленим попитом. Діти також не відстають від моди і з великим задоволенням обирають саме шкірянку. Безумовно вдалий та практичний вибір!

 

5. Штани від Gymboree                                                      

Здавалося б мода – це для дівчат. Але насправді хлопці нічим не поступаються в цьому питанні. В них теж є улюблені моделі. Великою популярністю сьогодні користуються штани «карго». І це не дивно, адже вони дуже зручні і підійдуть до будь-якого образу. Саме такі ви зможете знайти тут.

 

6. Ляльки MONSTER HIGH

Ці лялечки стали відомими кілька років назад і досі користуються шаленою популярністю серед дітей. Основна відмінність цих ляльок від інших – це позиціонування їх як чарівних монстрів. І дітям це дуже подобається, адже кожна друга дівчинка просить у батьків саме таку іграшку!

 

Всі ці товари і набагато більше ви зможете знайти у магазині Baby Boom, що знаходиться за адресою: м. Рівне , вул. Київська,21, ТЦ «Shoping квартал» (Політон). Саме там представлений одяг та іграшки світових брендів: Zara, H&M, Carters, Disney, George, Old Navy, Reserverd. Якщо у вашій сім’ї росте юний модник або модниця віком від 0 до 10 років, то мерщій вирушайте сюди. Стильний образ гарантуємо! Також ви можете знайти кофти, куртки, штанці, спідниці, шапочки, носочки і навіть білизну для дітей в Instagram або на сайті.

 

Наша адреса: м. Рівне , вул. Київська, 21, ТЦ «Shoping квартал»

Ми в інстаграм: baby.boom.rv

Наш сайт: baby-boom-rivne.prom.ua/