Серіали, виявляється, зближують людей і допомагають пережити кризу, розрив відносин і навіть корисні в роботі.

 Щоб серіали приносили користь, потрібно їх ще вміти правильно дивитися. Інакше можна перетворитися в серіального маніяка із зайвою вагою.

Підтримка під час кризи

Серіали допомагають впоратися з життєвими труднощами. Опиняючись в світі, де живуть, закохуються улюблені герої, тобі набагато легше приймати власні перипетії.

Це свого роду емоційна підтримка. Ти просто відволікаєшся від власних проблем і починаєш жити життям героїв. А як результат, особисті трабли вже не здаються такими вже й страшними.

Ідеї для роботи

У серіалах можна знайти для своєї роботи багато корисних порад.

Позитивно впливає на інтелект

Ті серіали, в основі яких лежать реальні події, можуть заповнити прогалини з історії. І ти отримаєш нову формацію.

Навіть якщо частина серіальної історії виявиться вигаданою, так чи інакше ти все-одно захочеш подивитися-почитати якісь історичні факти, які лягли в основу сюжету.

Зближують і змінюють життя

Виявляється, серіали з романтичним сюжетом стимулюють появу гормону прогестерону. А він впливає на сексуальний потяг і почуття радості від спілкування з рідними людьми. Цей науковий факт довели фахівці Мічиганського університету.

А романтичні вчинки героїв часто хочеться наслідувати. Особливо, якщо його поведінка виявилася успішною і принесла щастя в особистому житті. І як знати, може таке копіювання допоможе тобі змінити щось і в своїй реальності.

Адже всі моделі поведінки хоч і придумують сценаристи, але нерідко вони беруть це з життя, десь подивившись або підслухавши.

Як дивитися серіали

Проте не варто «залипати». Часто ж буває так: ще одну серію подивлюся і все, потім ще одну і все, потім за вікном вже ранок і треба вставати на роботу. Тому має бути визначено час для серіалу - максимум однієї серії за вечір.

І не дивися серіал перед сном. Інакше точно однією серією не обмежишся. Крім того, серіали погано впливають на сон.

Краще взагалі дивитися серіали на вихідних. І стежити, що їси під час перегляду. Тому що їжа йде швидко і після таких сеансів можна набрати зайвих кілька кіло. Так що замість бутербродів краще гризти фрукти та овочі.

Дивись тільки те, що тобі дійсно подобається. І нехай цей серіал не потрапив в топ-найкращих серіалів цього року. Головне, щоб тебе він надихав і захоплював. А не викликав одне бажання - коли вже закінчиться сезон.

Як відсвяткувати День закоханих, щоб він запам’ятався надовго

Помилки на першому побаченні: як не варто робити

Несподівані факти про жінок, які ви точно не знали

.