Для одних людей відносини - це важка праця і випробування, а для інших - джерело духовної енергії, яка допомагає обом партнерам розвиватися і вдосконалюватися. Часто тільки у відносинах з правильними людьми людина може вирости і реалізувати свої кращі якості. Як зрозуміти, що в ваших відносинах існує міцний духовний зв'язок?

Ви живете сьогоденням. Ви з партнером живете тут і зараз, насолоджуєтеся кожним моментом свого життя і не втрачаєте можливості. Для вас приємно те, що ви маєте зараз, ви не згадуєте минуле і не живете мріями про майбутнє, проживаючи порожнє життя. Уміння цінувати кожну мить, проведену разом, і не сприймати кожен прожитий день як належне - одна з головних ознак духовної сумісності з партнером.

Ви терплячі по відношенню один до одного. Ви знайшли найвищу точку терпіння і знаєте, що всі ми люди і можемо робити помилки, тому ставитеся з розумінням. У вас не виникає сварок і конфліктів по дрібницях, ви не звинувачуєте і не дорікаєте один одного за промахи і недоліки. У своїй парі ви схильні бачити хороше і знаєте, що всі проблеми в стосунках можна вирішити спокійно.

Як колір одягу впливає на ваш настрій, самопочуття та успіх у справах

Ви підтримуєте один одного в будь-якій ситуації. У сучасному світі жити не так просто і без підтримки і любові не обійтися. Якщо ви не пиляєте чоловіка з найменшого приводу, якщо у вашій мові немає обороту "А я тобі казала", а спокійно обіймаєте, знаходите слова підтримки і мотивуєте - ваш духовний зв'язок дуже міцний. У житті трапляється всяке, але важливо правильно реагувати на ситуації, перед тим як щось сказати, ви робите глибокий вдих і рахуєте до десяти, це дає можливість взяти невеликий тайм-аут і поглянути на ситуацію трохи інакше. Щоб не сталося ви знаєте, що ви один одному потрібні і ваша любов допоможе впоратися з будь-якими труднощами.

Ви не ідеальні. Ви приймаєте партнера таким, яким він є і не намагаєтеся його змінити, не вимагаєте від нього відповідності якимось стандартам. Ви спочатку розуміли, що партнер не ідеальний, але це не стало перепоною для вашої любові і відносин. Ви любите один одного, цінуєте один одного і намагаєтеся зробити все, щоб очі у вашої половинки сяяли від щастя, чи не це головне в житті?

У ваших стосунках немає егоїзму. Кожен з партнерів в парі вміє поступатися і йти на компроміс, ви відчуваєте і чуєте бажання один одного. Ви не конкуренти, а партнери, тому у вас немає причин один одному щось доводити і перемагати. Відносини - це ж тиха гавань, гармонія і спокій, а не поле бою.