Службовий роман відомий представникам усіх професій. Актори - не виняток. Знімаючись в одному фільмі, вони можуть по вуха закохатися одне в одного. Пропонуємо вам дізнатися між якими акторами спалахнула іскра прямо на знімальному майданчику.

Хтось із них створив сім'ю після службового роману і до сих пір разом, хтось згодом розбігся або знайшов свою нову любов на іншому знімальному майданчику.

Фредді Принц (молодший) і Сара Мішель Геллар

pic

Фредді і Сара зустрілися на зйомках фільму «Я знаю, що ви зробили минулого літа» в 1997 році. Вони одружилися в 2002 році. З тих пір пара разом.

Вілл Смітт і Джада Пінкетт-Смітт

pic

Вони знайшли один одного на зйомках серіалу «Принц з Беверлі-Хіллз» в 1994 році. Одружилися вони через три роки. І до сих пір пара разом.

Пенелопа Крус і Хав'єр Бардем



pic

Вони зустрілися на зйомках фільму «Шинка, шинка» в 1992 році. Вони до цих пір разом.

Курт Рассел і Голді Хоун



pic

Перший раз на знімальному майданчику актори зустрілися в 1968 році. Але закохалися через 10 років на зйомках фільму «Додаткова зміна».

Деніел Крейг і Рейчел Вайс

pic Вони закохалися один в одного на зйомках фільму «Дім марень» в 2010 році. Але одружилися тільки в червні цього року.

Бред Пітт і Анджеліна Джолі



pic Вони закохалися, знімаючись у фільмі «Містер і Місіс Сміт», але любов закінчилася в 2016 році і пара розлучилася. До речі, Бред Піт не вперше зав'язував відносини під час зйомок. З Гвінет Пелтроу вони також зустрічалися під прицілом камер, як і Анджеліна Джолі з Біллі Боб Тортноном.

Дженніфер Еністон і Вінс Вон

pic

Іскра між акторами спалахнула на зйомках фільму «Розлучення по-американськи». Правда через рік ця іскра так само швидко згасла і пара розбіглася.

Крістен Стюарт і Роберт Паттінсон



pic

Пара закохалася один в одного, граючи коханих у фільмі «Сутінки» в 2008 році. Але їхні почуття не витримали буденності і вони розійшлися в 2013 році.

Том Круз і Ніколь Кідман



pic Актори полюбили один одного на зйомках «Дні грому» в 1990 році, вони навіть одружилися, але розлучилися в 2001 році.

Холлі Беррі і Олівьер Мартінес

pic

Зоряна пара закохалися одне в одного на зйомках «Заклинателька акул» в 2010 році. Через три роки вони одружилися. Ще через два - розлучилися.