Ви замислювалися про те, чому одні пари живуть щасливо душа в душу багато років, а інші розпадаються, ледь почавши відносини? Виявляється, справа в ваших іменах, від того, наскільки вони сумісні також залежить щастя в парі.

Щоб не ворожити на кавовій гущі і не експериментувати, можна заздалегідь розрахувати сумісність у вашій парі і дізнатися, наскільки міцним буде ваш союз. Як правильно розрахувати сумісність по іменах?

В нумерології кожній букві відповідає певна цифра, тому, щоб розрахувати число імені, вам потрібно знайти відповідні числові значення букв свого імені і скласти їх до отримання простого числа від 1 до 9.

ь - 0;

ц, ч, ф - 1;

ю, е, ж - 2;

б, х, ш - 3;

г, й, ч - 4;

я, и, з - 5;

в, д, м, у, д - 6;

р, с, п - 7;

і, н, л - 8;

о, а, е, т - 9.

Наприклад, Анна = 9 + 8 + 8 + 9 = 34 = 3 + 4 = 7; Роман = 7 + 9 + 6 + 9 + 8 = 39 = 12 = 3 Отже, число імені Анна - 7, а ім'я Роман - 3.

10 способів впоратися зі стресом, якими користуються успішні люди

Якщо, числа партнерів збігаються або відрізняються на один або два пункти - це ідеальна сумісність.

Числа відрізняються на три-п'ять пунктів - відносини можливі, але над ними потрібно буде постійно працювати, щоб їх зберегти. У нашому прикладі у пари якраз середня сумісність.

Між числами різниця більше п'яти пунктів - пара несумісна.

Як перевірити сумісність імен? Не тільки ім'я в цілому, але і кожна його літера впливає на характер і долю людини, так як наділяє свого господаря певними якостями. Так, наприклад, ідеально сумісними вважаються практично однакові імена чоловіків і жінок: Валентина та Валентин, Валерія і Валерій та інші, але зустріти таке поєднання доводиться нечасто. Тому, щоб визначити сумісність, потрібно враховувати однакові букви і схоже звучання.

Перші букви імен збігаються - міцний і щасливий союз

Дві і більше однакових букв - хороша сумісність.

Збігаються кілька голосних букв - відмінна сумісність.

Багато однакових приголосних - їм доведеться пройти через безліч конфліктів і сварок.

Якщо збігів немає зовсім або однакова всього одна буква - не варто розраховувати на довгі міцні відносини.

Важливо ще те, які саме букви збігаються, так як кожна буква має своє значення, щоб побачити ситуацію більш повно, скористайтеся цим значенням букв.

а, і, з, ь - сильні, цілеспрямовані, іноді жорстокі люди;

б, й, т, и - добрі і чуйні, злегка наївні;

в, до, у, ь - амбітні та цілеспрямовані;

д, м, х, у - активні особистості;

е, н, ц, я - товариські і вірні люди;

е, о, ч - надійні та справедливі;

ж, п, ш - меркантильні;

з, р, щ - дуже емоційні і вразливі люди.

Проте, не варто забувати, що ваше щастя залежить тільки від вас, а над стосунками потрібно працювати обом. Тоді, ваш союз буде довгим та щасливим.