(*Не секрет, що ім'я дуже сильно впливає на людину. За допомогою нього можна зробити дитину щасливою. Або ж накликати біду на багато років. Як не можна називати дитину – читайте далі.*)

Наші предки знали про силу імені і дуже ретельно його вибирали. Ім'я «кодує» життя людини. І потім дуже складно виправити долю. Тому вибирайте ім'я правильно, а наша стаття вам в цьому допоможе.

Імена мучеників У християнстві прийнято називати дітей іменами священномучеників. Вважається, що така дитина буде під покровом цього святого. Ось тільки є друга сторона медалі - яким було життя і смерть мученика? Чи не накличете зайві страждання на дитину? Рекомендуємо відмовитись від «страждальних» імен.

Сенс імені Зараз модно давати іноземні імена, не вдаючись у подробиці його значення. Тільки не всі вони несуть щастя. Дізнайтеся значення імені, адже дитині жити з ним все життя.

Однакові імена в одному будинку Наші предки вважали дуже поганим знаком давати однакові імена людям, що живуть в одному будинку. Вважалося, що ангел охоронець просто не зможе захистити обох.

Доля імені Як на рахунок імен рідних з нещасливою долею? Дуже поганий знак, коли дитину називають на честь померлого родича. Особливо, якщо смерть була неприродною. Якщо не хочете щоб дитина передчасно загинула, пошукайте їй щасливе ім'я. Та головне – щоб ім’я подобалось Вам. Адже саме батьки закладають щасливе значення імені для своїх діток!