Троє неординарних, енергійних креативних ведучих. Вони найбільше запам'яталися глядачам. Та ми повернемося назад.

Ще в 1996 році почалися з»являтися перші ідеї створення програми про автомобілі. І це були суто комерційні проекти, пригадує ветеран телеканалу Рівне 1, Вільям Шевчук. Він – прихильник Формули 1, поціновувач абсолютно усіх класів авто. Саме завдяки його пристрасті до автомобілів програма стартувала, і досі в ефірі. Та відсутність водійського посвідчення, не завадило Вільяму Шевчуку, готувати програму про автомобілі. Й залучати до цієї справи все більше людей.

Усі зміни й експерименти протягом 10 років, були тільки на краще. Останнє ж відродження стало навіть дуже прогресивним. В 2009 змінився не тільки формат, у програми з'явився ведучий, точніше ведуча. Відтоді, провідником в автомобільний світ стала чарівна жінка з чоловічим характером, Жанна Піддубна. Вона більшу частину свого часу проводить за кермом власного авто. В ролі водія почуває себе комфортно та впевнено.

Хоча раніше на телебаченні не працювала, але на таку пропозицію погодилася відразу. І не помилилася, каже ведуча, бо тепер ще більше любить автомобілі. Такі словосполучення з жіночих вуст – чути незвично, але саме це поєднання неабияк привертало увагу теле глядачів... Чоловіки захоплювалися, а представницям прекрасної статі було чому повчитися.

Та це не єдина родзинка програми. Зйомки «Авторами» завжди відбувалися в реальних умовах, незважаючи не негоду, ожеледицю чи засніжені дороги, цим і додавали додавали драйву.

А віднедавна в ролі ведучого «Авторами» постав молодий та енергійний Дмитро. Він тільки розпочинає свою кар'єру та телебаченні.

Незважаючи на зміни, формат програми залишився тим же. Знову на телеглядачів чекають розповіді про новинки автомобільного світу, захоплюючі тест-драйви і ще багато цікавого в новому сезоні програми «Авторама», на першому місцевому.