До 1 серпня триває набір у Школу універсального журналіста, яку спільно проводять Перший місцевий та Видавничий дім "ОГО". Початок занять - 15 серпня. Дізнайтесь більше про умови навчання!

Заняття в ШУЖ тривають упродовж десяти вечорів, у робочі дні. За цей час учасники дізнаються про основи роботи журналіста і отримають корисні навички, які зможуть відразу застосовувати на практиці. Де шукати новини, як брати інтерв'ю і готувати інформаційні повідомлення - про все це розповідатимуть на ШУЖ. Для учасників проведуть телевізійні проби у студії Першого місцевого, а кращі випускники зможуть пройти стажування з рівненськими журналістами.

Навчання в ШУЖ буде корисним і старшокласникам, які планують вступати на факультет журналістики, і студентам, які ще під час навчання прагнуть здобути корисний досвід і контакти на майбутнє, і молодим людям, які шукають роботу після закінчення вишу, і дорослим рівнянам, які працюють з інформацією і відчувають потребу опанувати базові журналістські навички.

Мінімум теорії - максимум практики! Саме під таким гаслом проходить навчання у Школі універсального журналіста. Недарма випускники ШУЖ нині працюють практично в кожній редакції Рівного!

Щоб записатись на навчання або отримати детальнішу інформацію - пишіть на vg2001@ukr.net або телефонуйте (050) 339 39 85.