КСК "Фавор" запрошує відвідати відкриті змагання з кінного спорту конкур, які відбудуться 6 липня о 10:00 годині за адресою: Рівненський район, с. В.Омеляна, вул. Шевченка, 35/14.

Змагання на кубок "Перепльота" є відкритими, поціновувачі активного способу життя, краси, грації та адреналіну можуть долучитися до цієї події.

Засновані 2012 року на честь жеребця по кличці Перепльот, який став легендою КСК "Фавор", не програвши жодного старту за свою спортивну кар'єру.

У змаганнях з кінного спорту конкур (подолання перешкод) братимуть участь представники з різних кінноспортивних клубів України, а саме майстер спорту, заслужений коняр України, Віктор Бабенко, Фермерське господарство "Фасти", м. Ковель, Кінний клуб, с. Вишнів, Волинської області, Кінний клуб "Гайдамаки" м. Рівне , Фермерське господарство "ТЕРРА ІППІКА" с. Котів Волинської області.

Конкур - це найбільш видовищний вид кінного спорту. Для успішної участі в ньому потрібні тривалі та завзяті тренування спортсмена та коня. Вершник повинен володіти сміливістю і рішучістю, тонким розрахунком, високим мистецтвом управління конем. Чистокровний спортивний кінь - це зовсім не безмовна покірлива істота. Він має свій характер, дуже чуттєвий та свавільний. Як і людина він може ввійти в азарт. Спортивний кінь - це рівний партнер наїзника.

Якщо хтось по-справжньому полюбить кінну справу, то вже назавжди. Прекрасний вигляд коня, його стрімкий біг, чистий подих - будуть хвилювати...

Чекаємо Вас за адресою: Рівне нський район, с. В.Омеляна, вул. Шевченка,35/14, КСК "Фавор"