День народження - початок нового року для кожного з нас. Не дарма кажуть, як зустрінеш новий рік, так його і проведеш. Якщо хочете, щоб у найближчому майбутньому вас супроводжував успіх у всіх справах, щастило в коханні, збулися мрії - проведіть перші 12 днів свого нового особистого року так, як радять астрологи.

Вважається, що в день народження Всесвіт особливо прихильний до нас, чує всі бажання і готовий втілити їх в життя. 12 днів, включаючи день народження, ми немов проживаємо свій майбутній особистий рік в мініатюрі. Кожен день має своє символічне значення, для виконання всього задуманого в цей період потрібно закласти правильну програму на цілий рік - діяти і мислити згідно підказкам зірок.

1 день - особистість, людина. Проведіть цей день на позитиві. Будьте красиві і зовні, і внутрішньо. Зробіть святковий макіяж, одягніть найкращу сукню, випромінюйте радість і щастя, нехай ніхто і ніщо не зможе вам зіпсувати настрій сьогодні. Постарайтеся оточити себе тільки тими людьми, кого хочеться бачити, хто вам дійсно дорогий, хто буде наповнювати вас тільки позитивними емоціями.

Знайдіть час для такого ритуалу. На аркуші паперу напишіть ті негативні події, які відбулися з вами в минулому році. Цей листок спаліть, подумки відпускаючи весь негатив і прощаючи людей, які вас образили.

На іншому аркуші напишіть свої мрії і бажання, цілі, яких хотілося б досягти в новому особистому році. Лист-побажання нікому не показуйте і збережіть в таємному місці до наступного дня народження.

2 день - багатство і доходи. Проведіть будь-які маніпуляції з грошима, але так, щоб вони не покидали вас, а прибували. Поповніть банківську картку, перерахуйте готівку, сплануйте, яку суму ви хотіли б отримувати (на місяць, рік), зробіть амулет для залучення багатства.

3 день - інформація і контакти. Спілкуйтеся з друзями та знайомими, запишіться на нові курси \ семінари, вирушайте в подорож, заведіть нові знайомства. Не сидіть вдома, проведіть день активно.

4 день - сім'я і дім. Відвідайте батьків або запросіть їх до себе, якщо вони далеко - зателефонуйте, розкажіть, як вони вам дорогі, як ви їх любите і цінуєте. Наведіть порядок у будинку, купіть щось новеньке для прикраси інтер'єру.

5 день - творчість і любов. Почніть малювати картину або в'язати рукавички, сходіть на виставку або в кіно - проведіть день в творчому пориві.

6 день - здоров'я і робота. Зробіть ранкову зарядку, сходіть в басейн або тренажерний зал. Постарайтеся весь день харчуватися правильно. Якщо не задоволені своєю роботою, помрійте, де і ким хотіли б влаштуватися. Побажання запишіть.

7 день - шлюб і відносини. Проведіть день з коханим - сходіть в кіно, кафе. Не сваріться - в цей день зумійте знайти компроміс навіть в складних ситуаціях. Якщо ви самотні, опишіть, яким повинен бути ваш обранець, подумки уявіть, що він вже на шляху до вас.

8 день - ризик і очищення. Остерігайтеся ризикованих підприємств, не погоджуйтеся на сумнівні пропозиції, контролюйте емоції. Позбавтеся від усього зайвого, втратити щось в цей день - відмінна прикмета, яка означає звільнення.

9 день - подорожі та репутація. Візьміть вихідний і рушайте в подорож, нехай і не довгий - по рідному місту, на заміську прогулянку. Здійсніть добру справу, проявіть благодійність, пожертвуйте чимось, витрачене повернеться до вас сторицею.

10 день - влада і кар'єра. Зробіть проект особистісного зростання, подякуйте (можна подумки) керівнику, вчителю, всім, хто зустрічався на вашому життєвому шляху. Усмиріть гординю, проявлена повага і подяка за науку обов'язково будуть винагороджені в майбутньому.

11 день - друзі і надії. Зробіть колаж бажань, опишіть свою мрію і думайте про неї весь день. Зателефонуйте друзям, зберіться разом і проведіть час шумно і весело, не залишайтеся на самоті - це день сюрпризів і несподіваних поворотів долі!

12 день - усамітнення та духовність. Щиро попросіть допомоги і захисту у вищих сил, сходіть в Храм, вибачте кривдників і попросіть прощення (подумки) у всіх, кого образили самі, зробіть добру справу, допоможіть кому-небудь.

Проведіть початок нового особистого року на позитиві, і тоді багато чого в житті почне змінюватися на краще! Будьте щасливі!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Чого не можна робити в день народження: 7 прикмет

Як потрібно загадувати бажання, щоб вони здійснювалися