У цьому матеріалі продовжуємо розповідати про те, як підібрати ідеальну пару по знаку зодіаку. На черзі (*Леви, Діви та Терези.*) Бажаємо вам приємного читання!

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Леви

Мабуть, ні для кого не стане відкриттям, що представники цього знаку понад усе люблять себе. Тому найчастіше шукають вродливих партнерів, які гідні знаходитись поряд з ними. Представники цього знаку відомі своїми красивими залицяннями, проте якщо партнер не відповідає взаємністю, гордий Лев може образитись. Зірки кажуть, що ідеальний шлюб у чоловіка-Лева, скоріш за все, складеться з представницею Стрільців, а конфліктний – з представницею свого ж таки знаку. Якщо ж говорити про жінок-Левів, то ідеальну пару їм краще шукати з-поміж представників таких знаків зодіаку, як Овен та Стрілець. В той же час уникати серйозних стосунків спеціалісти радять з Левами, Дівами та Водоліями.

Діви

Представникам та представницям цього знаку зодіаку кохання не чуже, проте вони, як жоден інший знак, потребують матеріальний доказів почуттів, тому, якщо хочете стосунків з Дівами, будьте готові регулярно радувати їх подарунками. Але не варто думати, що люди народжені під сузір’ям Діви, цінують тільки матеріальне. Вірність та чесність – саме ті риси, які допоможуть завоювати серце представника цього знаку зодіаку. Ідеальних стосунків та повного взаєморозуміння, як підказують нам зірки, чоловікам-Дівам варто шукати серед тих, хто народився під знаком Риб. Невдалі шлюби у представників знаку Дів, скоріш за все, складуться з Левам и, Скорпіонами та Водоліями. Прекрасній половині цього знаку зодіаку варто шукати ідеальну пару серед представників таких знаків, як Риби та Козеріг, а от серйозних стосунків зі Скорпіонами, Водоліями, Терезами та Стрільцями краще уникати.

Терези

Якщо Дівам потрібні матеріальні підкріплення кохання, то для представників такого знаку, як Терези, це почуття передусім – можливість уникнути самотності, адже вони, як жоден інший знак, бояться залишитись одинокими. Крім того, Терези прагнуть відчувати себе у любовних стосунках, якщо не досконалими, то максимально наближеними до цього. Тим, хто прагне побудувати гарну родину з представниками знаку Терезів, варто пам’ятати, що найбільш комфортно ті, хто народився у жовтні, відчувають себе у міцних та тривалих взаєминах. Свою ідеальну пару Терезам астрологи радять шукати серед Левів, а от конфліктний шлюб, скоріш за все, може скластись з представниками таких знаків зодіаку, як Діва, Овен та Близнюки. Якщо ж говорити про прекрасну половину людства, яка народилась під цим осіннім знаком зодіаку, то найкращих шлюб, за словами професіоналів, у них може скластись з представниками таких знаків, як Тілець, Риби та Овен. В той же час невдалий шлюб та взагалі стосунки, як підказують нам зірки, можуть скластись з представником Раків.

Джерело