Мабуть, кожен з нас час від часу зазирає до гороскопів. Ми можемо ставитись до астрології скептично і навіть зовсім не вірити у всі ці речі, але інколи не можемо втриматись від спокуси дізнатись, що нас чекає наступного тижня чи року. Так само і з любовними справами: дехто серйозно підбирає собі пару, спираючись на сумісність за знаками зодіаку, дехто – вважає такі речі лише розвагою. У першій частині матеріалу ми розповімо про представників таких знаків, як (*Овни, Тельці, Близнюки та Раки.*)

Овен

Представники цього знаку звикли самі собі обирати пару і будь що добиватись того, хто їм сподобався. Ідеальним партнером для Овна стане людина, яка все ж не дасть завоювати себе до кінця та зуміє підтримувати у ньому постійний інтерес – такі стосунки приречені на успіх. Овнам-чоловікам астрологи рекомендують обирати собі пару серед представників Терезів, Левів та свого ж знаку. А от союзу з Тельцем, Скорпіоном, Раком та Близнюками краще уникати. Жінкам, що належать до цього знаку, сміливо можна виходити заміж за представника свого знаку та Водолія, але шлюб з Рибами, Терезами, Раком та стрільцем, скоріш за все, виявиться невдалим.

Телець

Кохання та сімейне життя для цього знаку зодіаку – це передовсім повна самовіддача, тому, вклавши у стосунки сили, Телець буде очікувати того самого і від свого партнера. Астрологи радять чоловікам-Тельцям шукати свою другу половинку серед таких знаків, як Риби, Терези, Козеріг. В той самий час їм варто уникати союзу з представницями свого знаку, а також з Раками. Дівчатам, які належать до цього знаку, спеціалісти рекомендують виходити заміж за представників таких знаків, як Рак, Водолій та Козеріг, проте шлюб з Овном, Козерогом та представником свого знаку може скластись невдало.

Близнюки

Близнюки доволі часто закохуються і змінюють партнерів, тому кохання для них – це передусім непостійність. Хоча кожного разу представники цього знаку свято вірять, що саме цього разу це для них назавжди. Ідеальний для Близнюків партнер – це людина, яка вміє не тільки підлаштовуватись, а й змінюватись. Гарні стосунки для чоловіків, які належать до цього знаку, скоріш, за все, складуться з Водолієм, Скорпіоном та Козерогом, а от від шлюб з Раком, Стрільцем та Тельцем, на жаль, може скластись не дуже вдало. Дівчатам-Близнюкам ідеальну пару варто шукати серед представників Раків та Водоліїв, але уникати союзу краще з Терезами, Скорпіоном та Стрільцем.

Рак

Раки вміють розчинятись у коханні та своєму партнері так, як жоден інший знак зодіаку. Ніжні та чуттєві Раки можуть навіть всього себе віддати партнеру, для нього особливе значення мають взаєморозуміння, вірність та підтримка. Ракам-чоловікам сміливо можна створювати родину з Тельцями, Раками та Близнюками, а от конфліктний шлюб може скластись з Овнами та Терезами. Цікаво, що ідеальний шлюб у дівчат-Раків складеться з представниками свого ж знаку. В той самий час представницям прекрасної статі, які належать до цього знаку зодіаку, краще уникати створення родини з такими знаками, як Близнюки, Телець, Овен, а також зі Стрільцями.

Джерело