Весілля доньки чи сина – одна з найважливіших подій у житті кожної матері. Батьки з таким самим, а іноді навіть і більшим нетерпінням та хвилюванням готуються до цієї особливої урочистості. Але що ж одягти на весілля сина чи доньки, аби мати стильний вигляд і разом з тим не додати собі десяток років, або навпаки не змагатись з однолітками дітей у спокусливості.

Правило №1: забудьте про білий колір

Не одягати на чуже весілля вбрання білого кольору – золоте правило для кожної гості. Не є винятком з нього і мама нареченого чи нареченої. До речі, відмовитись варто не тільки від білосніжного кольору, а й від таких його відтінків, як молочний, кремовий, шампань, айворі та інших. Якщо ж на це свято ви хочете вбратись у щось світле, можете надати перевагу, до прикладу, бежевим, світло-блакитним та ніжно-рожевим відтінкам.

Правило №2: відмовтесь від чорного

Аристократичний колір – ідеальний для будь-яких урочистостей, тільки якщо мова не йде про весілля. Особливо про весілля доньки чи сина. Прагнете створити елегантний та стриманий образ на весілля? тоді оберіть благородний сірий, глибокий синій або насичений зелений кольори.



pic

Правило №3: менше блискіток

Готуючись до весілля дочки чи сина, варто пам’ятати, що зірка і головна героїня на майбутньому святі мусить бути тільки одна – наречена. Ніхто з гостей не повинен намагатись жодним чином перетягувати увагу на себе. Особливо якщо мова йде про маму когось з молодят. Навіть стильні та модні вбрання з блискітками краще залишити на інший випадок. Справді, стрази та пайєтки – не найкращий вибір для урочистості, на якій ви і без того будете відігравати одну з головних ролей. Якщо ж вам хочеться додати до свого святкового образу певний акцент, сміливо можете родити це за допомогою прикрас, але й тут, звісно ж, не варто забувати про почуття міри.

Правило №4: скажіть «ні» прозорому

«Голі» вирізи на рукавах, боках та спині – погана ідея для весільної урочистості сина або доньки. Та й задрапіровані сіточкою вирізи майже ніколи не мають гарного вигляду. По-перше, таке вбрання не завжди доречне на весіллях, особливо якщо мова йде про матір когось з молодят. По-друге, дуже складно знайти елегантний та стильний костюм або сукню з вирізами або сіточкою. Майже завжди такі елементи змушують вбрання мати дешевий вигляд. Та й на весільних світлинах часто вони мають не найкращий вигляд через те, що ряблять. Крім того, такі вирізи можуть відкривати не найкращі частини тіла, що не завжди можна об’єктивно оцінити у дзеркалі.



pic

Правило №5: відвертий одяг – під забороною

Вбрання з коротким низом краще залишити для відпусток або менш офіційних вечірок. Те ж саме можна сказати і про надто глибокі декольте: наскільки великою не була б спокуса створити сміливий образ, на весіллі когось з дітей цього робити не варто. Так само варто забути мамам нареченого чи нареченої і про вирізи до стегна на сукні. Куди кращий вигляд матиме елегантне та стримане вбрання.