Неймовірна атмосфера, фото з молодятами, весільна дискотека та смачнючий торт – не дивно, що майже всім нам подобається бути гостями на таких урочистостях. Проте весілля – це не тільки приємні речі, є на подібних святах і те, що по-справжньому дратує запрошених.

Довге очікування

Весілля, на яких гостей змушують чекати довше, аніж півгодини – це погано організоване весілля. Довге очікування втомлює набагато сильніше, ніж будь-які активності, тому на гарне враження від такого свята у запрошених можна не розраховувати.

В першу чергу подбайте про гарячі або холодні напої (орієнтуйтесь на пору року) та легкі закуски. Наступний пункт – це місце, де запрошені зможуть перепочити: дивани, стільці, лавки. Крім того, аби запрошені не нудьгували, на ці пару годин варто продумати і розважальну програму. До прикладу, в цей час ідеально поміститься цікавий майстер-клас, його тему обирайте в залежності від концепції самого весілля. Також можна порадувати своїх гостей невеликою фотосесією, особливо, якщо на вашому святі буде фотостіна або фотобудка.

Довгі промови

Зазвичай гостей змушують дратуватись і надто довгі промови – обітниці, тости, промови ведучого тощо. Тому, коли весільні клятви вже будуть готові, прорепетируйте і засічіть час, можливо, доведеться трохи скоротити свою промову.

Якщо ж говорити про весільні тости, то справді, кому сподобається як мінімум десяток разів слухати одні й ті ж побажання. Тут можна порадити тільки обирати досвідченого ведучого, який вчасно зможе зупинити промовця або повернути тост у правильне русло.



pic

Недоречна музика

Ви помітили, що на деяких весіллях танцює в кращому випадку десяток-півтора людей, всі ж інші або сидять або влаштовують годинні перекури? А все тому, що молодята або діджей обрали для свята або недоречну, або одноманітну музику. Складаючи сетліст для весільної дискотеки, враховуйте різні музичні смаки, постарайтесь створити таке собі асорті з композицій.

Показ слайдшоу

Лавсторі фотосесія іноді стає повноцінною частиною урочистості, що дратує більшість гостей, хоча вони цього й не показують. До прикладу, проекцією можна прикрасити стіни у весільній залі, або ж їх можна роздрукувати і помістити в рамки. Головне не робити з цього виставу!



pic

Вульгарні конкурси

Навіть дивно, як у часи, коли вигадано стільки цікавих розваг, продовжують існувати такі пережитки минулого, як конкурси з повітряними кульками, яйцями, бананами та пляшками. Це не просто несмак – така розважальна програма змушує більшість гостей почуватись ніяково, а отже дратує їх.

Додаткові збори грошей

Голосування за стать первістка грошовими купюрами, танці з наліпленням грошей, пожертви «на молоду родину», підгузники або внесок за окреме житло для пари – будь ласка, залиште все це в минулому. Гості прийшли на вашу особливу урочистість з подарунками, тому додаткові грошові активності вони можуть розцінити як виманювання у них якомога більшої суми. Ну хто тут не роздратується!

Джерело