Будуарні сукні з’явились відносно недавно, але вже встигли завоювати популярність серед дівчат. Цікаво, що попитом таке вбрання користується не тільки у наречених, але й майбутніх мам, які хочуть провести фотосесію у період вагітності, а також інших дівчат, які хочуть отримати ніжні і витончені фото.

Будуарні сукні одягаються на білизну і являють собою вбрання, пошите з легкої, майже повітряної тканини з додаванням різноманітного декору на кшталт мережива, вишивки та орнаментів. Взагалі таке вбрання дуже нагадує весільну сукню, але воно більш відверте і спокусливе. Ви можете обрати будуарну сукню не тільки потрібного вам фасону, але й відтінку. Влаштувати ранкову фотосесію у такому платті варто хоча б для того, щоб переконатись у власній звабливості.



pic

Як обрати?

Найбільшою популярністю серед наречених користуються будуарні сукні таких кольорів, як шампань, айворі та слонова кістка. Але якщо в цей вам хочеться більш яскравих відтінків, немає сенсу собі відмовляти. Так, дизайнери продумали вбрання у кольорах рожевий кварц, тіффані, морська хвиля, пудровий та інші. Сьогодні можна купити навіть чорну будуарну сукня, яка, між іншим, має напрочуд елегантний вигляд. Тож обирайте те, що вам більше до душі!

Зважати при купівлі варто і на стиль вашої майбутньої фотосесії. Що це буде – ранкові посиденьки з подругами за чашечкою кави чи, можливо, спокуслива будуарна фотосесія, призначена тільки для очей вашої другої половинки?



pic

Створюємо образ та антураж

Коли будуарна сукня і комплект білизни буде куплені, залишиться тільки обрати зачіску та макіяж, які пасуватимуть до такого вбрання. Оскільки мова йде про ранкову фотосесію, від насичених та темних кольорів у макіяжі варто відмовитись на користь природних тонів.

Стосовно зачіски зауважимо, що складні композиції з волосся варто залишити на інший випадок, а для такого моменту якнайкраще підійде розпущене волосся з легкими хвилями. Крім того, варто створити і гідний такої фотосесії антураж навколо. Так, необов’язково проводити таку зйомку на ліжку (хоча це теж варіант) – приміщення з каміном або простора, декорована квітами, кімната в світлих тонах будуть ідеальними.

Крім того, багато наречених проводить свій ранок у готельних номерах і там же влаштовує ранкову фотосесію. Ще одним варіантом може бути фотостудія в потрібному вам стилі.

pic