Обручка повинна бути ідеальною! Якщо сережки чи браслети дівчата можуть змінювати ледь не щодня, то з прикрасою на безіменному пальці правої руки все інакше.

Символ сім’ї носять щодня, тому варто витратити час на його вибір, щоб бути задоволеним на всі 100 %, як і вибором другої половинки. Звичайно, дехто змінює обручки, відзначаючи річниці весілля, та більшість закоханих обирають єдину прикрасу на довгі роки. Zlato.ua знає про ідеальні обручки все і навіть більше! Експерти покажуть стильні моделі, які захочеться носити не знімаючи.

обручки

Найкращі ідеї обручок

Консервативні традиції відіграють важливу роль у дизайні і часто виграють в ультрамодних моделей завдяки універсальності. Гладкі кільця без вставок — лідери уподобань серед українців. Лаконічний дизайн не суперечить стилю одягу, а ще їх легко відполірувати чи змінити розмір.

Діамант як найміцніший серед мінералів давно став символом міцного шлюбу та вірності. Такі варіанти теж відносять до класики. Задля практичності обирайте кільця з камінцями глухої посадки. Хоча ефектні моделі, де камінь кріпиться ніби поверх прикраси, виглядають неймовірно красиво: світло проходить наскрізь і створює цікаву гру на гранях.

кільця на весілля

Комбіновані моделі — стильний вибір із комбінацією білого, жовтого, рожевого чи червоного золота. Контрастне поєднання сьогодні не моветон, а тренд.

Широкі обручки в оригінальному дизайні виглядають яскраво та виразно. Головне — обрати прикрасу, що ідеально сидить на пальці.

парні кільця

Парні кільця — хороша альтернатива класичним гладеньким моделям з родзинкою. Оберіть оригінальні варіанти, що підійдуть для обох!

Моделі із золота трьох кольорів, що символізують любов, чистоту та вірність. Виглядають такі обручки креативно та цікаво, тому обов’язкового притягуватимуть погляди!

обручки із золота трьох кольорів

Тим, хто любить бути в центрі уваги, пасуватиме ексклюзивна модель, що поєднує доріжку із фіанітів, шпінелі та золота у двох відтінках: жовтому та червоному.

Обручки з емаллю — тренд останніх років, який виглядає свіжо та оригінально. Зважайте на колір покриття. Важливо, щоб палітра пасувала до вашого повсякденного стилю.

обручки з емаллю

Моделі із чорнінням, нанесеним у вигляді символічних орнаментів, - ще один варіант оберегу. Ефектно виглядають обручки із рослинними мотивами, а от особливий символізм несуть ті, на яких є особливі узори у вигляді вишиванки або слов’янських знаків.

Обручки: як носити та доглядати

Попри те, що обручки носять щодня, не знімаючи, робити це обов’язково треба. Адже хочеться, щоб головна прикраса завжди виглядала, як новенька! Бажано протирати кільце після кожної носки м’якою фланелевою чи замшевою серветкою.

Регулярно мийте кільця у мильному розчині із трьома краплями нашатирного спирту. Важливо насухо протерти дорогоцінний метал і камінці, щоб на поверхні не залишалося розводів чи плям.

кільця

А ось аксесуари зі вставками хоча б раз у рік варто відносити до ювеліра для професійної чистки: під камінцями накопичується бруд, який важко вичистити самостійно. І робити це гострими предметами не варто, бо можна пошкодити вставку або відколоти її від прикраси. У каталозі Zlato.ua — хороший асортимент спеціальних засобів для чищення золота, після яких ваші обручки сяятимуть!

Не жалкуйте часу на вибір ідеальних обручок: вас має влаштовувати все, починаючи від дизайну і закінчуючи ціною. Щоб знайти ті самі, які влаштують і вас, і другу половинку, перегляньте сотні фото, порівняйте однакові моделі у різних виробників та вивчіть останні колекції модних брендів. Так знайдете натхнення та, можливо, схочете створити свою унікальну прикрасу на все життя.