Фінансова стабільність - це, напевно, те, про що мріє більшість людей. Ну, а якщо до цього додати ще й грошові надходження, вдалі угоди, то це, взагалі, межа всіх мрій. А чи знаєте ви, що всі ці процеси безпосередньо залежать не тільки від ваших бажань і розрахунків, аналізу і синтезу, але і від Місяця?

Так-так, вплив місяця на фінансове становище вже давно довели астрологи. І не просто довели, але і розповіли, коли саме і які дії з фінансами краще робити. І сьогодні ми розкриваємо всі грошові секрети місячної енергії і її впливу на серпень.

Серпень, за твердженням астрологів, - найкращий місяць у цьому році для здійснення великих покупок. І якщо ви давно мрієте про власну квартиру, нові меблі або поїздку за кордон - вперед! У вас точно все вийде. Але при цьому запам'ятовуйте 8 фінансових попереджень серпня.

1, 7, 8, 13, 29 серпня - найкраще відкрити нову справу, розпочати власний бізнес. Місячна енергія допомагає в реалізації бажаного.

13 серпня - незважаючи на настільки помітну дату, нецікаву багатьма, вона є найкращим днем ​​для обміну валют. Головне, уточніть курс в різних банках, і удача буде на вашому боці.

5, 10, 14, 26 серпня краще не повертати старі борги. Якщо в один з цих днів віддати свої гроші, фінансовий потік в ваш будинок перерветься на два місяці.

18 серпня можна спокійно давати в борг всім, хто у вас просить. Позичені в цей день гроші повернуться до вас сторицею і не тільки фінансовою.

19 серпня на світанку треба неодмінно перерахувати всі гроші, які є в будинку. Це сприятиме зростанню їх числа.

13, 26 серпня не варто купувати подарунки ні рідним і близьким, ні начальству або колегами. Такі презенти не принесуть радості, а ви отримаєте фінансовий збиток, оскільки витратите значно більше, ніж плануєте.

З 23 по 29 серпня - можна брати кредит. Зазвичай подібні боргові зобов'язання досить швидко і безпроблемно вирішуються.

22, 31 серпня купіть собі новий гаманець або портмоне. Бажано, щоб він був зроблений зі шкіри. При цьому колір у нього повинен бути червоним. Таке «сховище» для грошей стане магнітом для всіх фінансових надходжень.

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

Народні прикмети серпня

10 кумедних прикмет про свекруху та невістку: навмисне не придумаєш!