У житті нічого не буває випадковим. Нас завжди і всюди оточують різні підказки - знаки долі, які багато в чому можуть допомогти, якщо знати, як їх розшифрувати. Особливе місце серед всіх символів, що впливають на долю людини, займають числа, які супроводжують нас з самого народження.

Протягом життя зустрічаються різні цифри, на які необхідно звертати ретельну увагу, оскільки вони можуть попереджати про щось, підказувати правильне рішення, служити оберегом.

Особливу нішу в древній езотеричній науці під назвою «нумерологія» займає номер квартири, в якій проживає людина. Можливо, багато хто навіть і не здогадується, чому деякі, заходячи додому, відчувають себе в ньому як у фортеці, де й стіни допомагають, а інші постійно перебувають в пригніченому стані, ледь переступають поріг свого житла.

Все це може залежати від того, чи збігається ваша енергетика з числом вашої квартири. Ще з давніх-давен наші предки дуже педантично підходили до вибору місця, де збиралися проживати, приділяючи особливу увагу для вхідних дверей, прикрашаючи їх гербами, скульптурами, різьбленням. У сучасному світі, особливо в багатоквартирних будинках, на дверях максимум висить номерок квартири, але саме він і є «порталом» інформаційного потоку для людей, які проживають в цьому будинку.

Отже, щоб дізнатися число вашого будинку, необхідно скласти всі цифри, поки не вийде однозначне число. Наприклад, номер вашої квартири 525 (5 + 2 + 5 = 12 = 1 + 2 = 3). Нумерологічне число вашої квартири - «3».

Цифра 1. Квартира з цим числом завжди наповнена творчими починаннями і позитивною енергетикою. Це будинок вічного свята. Люди, які проживають у цій квартирі, люблять привертати до себе увагу оточуючих, тому тут добре себе будуть почувати художники, журналісти, письменники. Саме творчі особистості будуть відчувати в цій квартирі безтурботність і затишок. Удача цього будинку буде супроводжувати лише людей з добрим серцем. Злі будуть в такому будинку бідувати. Важливо, що в будинку і квартирі з номером 1 не можна поселятися холостій людині, інакше так можна і назавжди залишитися на самоті.

Цифра 2. Це парне число, тому і квартира (будинок) з даною цифрою - ідеальний «притулок» для закоханих пар. Тут гаснуть конфлікти, ще не встигнувши початися, тому пари живуть дружно і щасливо, не обтяжуючи себе конфліктами. Такий будинок підходить спокійним врівноваженим людям, що цінують плавний і спокійний плин подій в їхній оселі. А ось людям з більш емоційним темпераментом в такому будинку буде незатишно - він буде завжди пригнічувати свого «господаря».

Цифра 3. Такий будинок завжди наповнений енергією і неважливо, якої сфери це стосується. Стіни будинку-«трійки» завжди підживлюють своїх мешканців новими силами. Але не кожен може направити дану енергію в потрібне русло. Не кожен може довести розпочату справу до кінця, тому легковажним людям будинок з цифрою 3 не підійде - гроші у них будуть витікати як вода, а кінцевого результату так і не буде видно.

Цифра 4. Цей будинок відрізняється від інших розміреністю і стабільністю. Всі намічені справи тут відбуваються строго за планом і завжди завершуються позитивним результатом. Ледареві в цьому будинку буде дуже важко, іноді просто нестерпно, але і трудоголікові тут доведеться несолодко - будинок підкине стільки роботи, що з'являться думки, а чи вистачить на все здоров'я.

Цифра 5. Будинок - «п'ятірка» любить творчих і креативних особистостей. Цей будинок просто кишить різними ідеями, тому тут чудово приживуться люди мистецтва. Всі творчі починання будуть направлені в потрібне русло. Більш прозаїчні натури, які проживають в «п'ятірці» так само почнуть з часом мислити нестандартно. «П'ятірка» вимагає від своїх господарів вміння ризикувати. Якщо ж людина до цього не готова, а бажає лише спокійного відпочинку в домашній обстановці, то в цьому будинку йому буде некомфортно.

Цифра 6. Якщо ваш будинок має цифру 6, готуйтеся до того, що позитивні і теплі емоції вас будуть супроводжувати постійно, адже «шістка» відповідає за почуття. Найчастіше, що проживають в цьому будинку сім'ї - багатодітні, хороший зразок міцної сім'ї. З сусідами вони теж дуже дружні.

Цифра 7. Будинок - «сімка» досить оманливий в фінансовому плані. Великих грошей тут чекати не доводиться. Але зате таке «гніздечко» прекрасно підійде для людей, які мало цікавляться фінансовою сферою життя, але захоплюються розвитком внутрішнього духовного світу, медитаціями і самовдосконаленням.

Цифра 8. А ось «вісімка», на відміну від «сімки», дає гарантію матеріального благополуччя і кар'єрного зростання. Цей будинок завжди повна чаша! Дуже комфортно в цьому будинку буде людям з раціоналізаторськими ідеями. Тих же, хто любить політати в хмарах, дане місце проживання навряд чи буде настільки радувати.

Цифра 9. «Дев'ятка» відмінно стане у пригоді для тих, хто любить інших більше, ніж себе. Любов'ю до ближнього свого заповнений весь простір цього будинку. Людина, котра перенесла багато випробувань у своєму житті, зможе саме тут відчути себе як за кам'яною стіною від усіх оточуючих негараздів. Тут, в основному, живуть люди, навчені життєвим досвідом і зі сформованою особистою філософією.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Мальовнича українська хата [ФОТО]