Стали відомими імена усіх учасників турніру.

28 червня 2017 р. на рівненському мототреці стартуватиме "МІЖНАРОДНИЙ ТУРНІР НА КУБОК АВТО-МОТО-РЕВЮ ТА МЕМОРІАЛ ІГОРЯ МАРКА". Участь у змаганнях підтвердили раніше анонсовані гонщики з Польщі, Італії, Аргентини, Латвії та України:

 

- Факундо АЛБІН (Деро, Аргентина)

- Станіслав БУЖА (Тарнув, Польща)

- Маріуш ФІРЛЕЙ (Жешув, Польща)

- Адріан ГАЛА (Гнєзно, Польща)

- Гугліельмо ФРАНЧЕТТІ (Лоніго, Італія)

- Олег МИХАЙЛОВ (Даугавпілс, Латвія)

- Давіс КУРМІС (Даугавпілс, Латвія)

- Станіслав МЕЛЬНИЧУК (Рівне , Україна)

- Максим РОСОЩУК (Рівне , Україна)

- Марко ЛЕВІШИН (Рівне , Україна)

- Віталій ЛИСАК (Рівне , Україна)

- Станіслав ОГОРОДНІК (Рівне , Україна)

- Андрій КОБРІН (Червоноград, Україна)

- Назар ФЕДОРЧУК (Рівне , Україна)

- Віктор ТРОФІМОВ (Рівне , Україна)

 

Форс-мажорні обставини змусили представників Данії відмовитися від поїздки до Рівного. Якуб БУКХЕЙВ, - гонщик, який порадував своєю їздою рівненських вболівальників спідвею у серпні місяці минулого року, - надіслав офіційне вибачення організаторам змагань. У зверненні повідомлено про важку втрату, яка спіткала родину гонщика, а саме смерть бабусі вранці 26 червня. Враховуючи, що разом з Якубом на одному авто мав їхати і Марк БЕЙЄР візит датчан став неможливим. Обидва гонщики просили віднестися до вищеназваних обставин з розумінням.

 

Piccy.info - Free Image Hosting

 

РЕГЛАМЕНТ МІЖНАРОДНОГО ТУРНІРУ НА КУБОК АВТО-МОТО-РЕВЮ ТА МЕМОРІАЛУ ІГОРЯ МАРКА: 

 

Основна сітка змагань складається з 13-ти заїздів участь у яких візьмуть 13 гонщиків, кожен з яких стартує по 4 рази.

За підсумками основної сітки заїздів визначиться трійка призерів турніру на "КУБОК АВТО-МОТО-РЕВЮ" (1-е, 2-е та 3-е місця) (у разі однакової кількості очок у 2-х або більше гонщиків вище у класифікації буде той, хто має більше перемог на особистому рахунку; у разі однакової кількості перемог у 2-х або більше гонщиків вище у класифікації буде той, хто має кращий особистий результат в очній зустрічі або ж за допомогою жеребкування).

 

Piccy.info - Free Image Hosting

 

За підсумками основної сітки заїздів 8 найкращих гонщиків виходять до 2-х півфіналів. У 1-му півфіналі стартують гонщики, що посіли наступні місця в основній серії заїздів: 1, 4, 6, 7. У 2-му півфіналі стартують гонщики, що посіли наступні місця в основній серії заїздів: 2, 3, 5, 8. З півфіналів до фіналу авансують по 2 гонщики, що фінішували на 1 та 2 місцях. У фіналі стартують 4 гонщики. Стартові поля визначаються жеребкуванням. У фіналі розігрується "КУБОК ПАМ'ЯТІ ІГОРЯ МАРКА", який дістанеться переможцю. Кубок вручатиме донька легендарного майстра гаревих перегонів Ольга Марко.

 

Piccy.info - Free Image Hosting

 

У турнірі можуть взяти участь 2 резервних спортсмени. Резервний спортсмен може стартувати у заїзді у випадку фальстарту або ж у випадку запізнення на старт одного з учасників заїзду (ліміт 2 хв.). Резервний спортсмен може стартувати максимум один раз у кожній серії заїздів. Пункти у заїздах: 3, 2, 1, 0.

 

У перервах між стартами професійних гонщиків на мотоциклах з об'ємом двигунів у 125 см3 виступатимуть учні дитячо-юнацької секції спідвею ім. Віктора Чайки, які боротимуться за призові кубки та медалі від Голови Рівне нської облдержадміністрації Олексія МУЛЯРЕНКО.

 

Ще одним Кубком від Голови РОДА Олексія МУЛЯРЕНКО по завершенні змагань буде нагороджено гонщика, що показав найкращий час заїзду. Кубок зможе отримати виключно український гонщик.

 

Piccy.info - Free Image Hosting

 

У перервах між заїздами також відбудуться стрибки юних дарувань секції на трамплінах та велика кількість бліц-інтерв'ю з учасниками турніру.

 

Відкриватиме турнір міський голова Рівного Володимир ХОМКО. Під час Відкриття змагань будуть презентовані нові мотоцикли для учнів та гонщиків "Рівне нського міського спортивно-технічного клубу".  

 

Piccy.info - Free Image Hosting

 

РІВНЕ - МОТОТРЕК - 28 ЧЕРВНЯ

"МІЖНАРОДНИЙ ТУРНІР НА КУБОК АВТО-МОТО-РЕВЮ ТА МЕМОРІАЛ ІГОРЯ МАРКА"

ПОЧАТОК О 17:00

 

 ЗА НОМЕРАМИ КВИТКІВ ВІДБУДЕТЬСЯ РОЗІГРАШ ДВОХКАМЕРНОГО ХОЛОДИЛЬНИКА ВІД ТИТУЛЬНОГО ПАРТНЕРА ЗМАГАНЬ ТОВ "МКМ БЕТОН".

 

ПРИЙДИ ТА ПІДТРИМАЙ РІВНЕНСЬКИЙ СПІДВЕЙ!!!

 

Piccy.info - Free Image Hosting

 

«КЛУБ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ РІВНЕНСЬКОГО СПІДВЕЮ» висловлює подяку за допомогу в підготовці змагань виконавчий комітет Рівне нської міської ради, Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Рівне нського місьвиконкому, Рівне нську облдержадміністрації, Управління молоді та спорту Рівне нської облдержадміністрації, комунальні служби і організації міста та області, а також спонсорів турніру: автозапчастини «InterCars», АвтоЦентр «PitStop», Компанія "Сталь-М" - дверi вхiднi та протипожежнi, «МКМ Бетон» - якісний бетон, автозапчастини «CarBus» , MOGUL, Агро-Центр, Паливний партнер Мережа АЗС "ОЛАС", агенство нерухомості «Гід Ріелті», ТМ Волинський Бровар, тратторія "Casablanca", "Дока-Центр", ПП Базурін, а також численних інформаційних партнерів: телерадіокомпанія «Рівне 1», передача «Авто-Мото-Ревю», сайт AutoMoto.rv.ua, «Радіо-Трек», Erve.ua, РитмTV, РТБ, ОГО, Рівне Вечірнє, «Рівне ЧаРівне », Рівне PRESS Центр, Голосно, Здолбунів City та ін..