Перші гонки у 2018-му році відбудуться з новими надувними бортами...

В офіційний всеукраїнський вихідний день до Рівного завітають гонщики з Польщі, Німеччини, Латвії, Фінляндії та України.

Турнір проходитиме за сіткою у 12 заїздів для 12 гонщиків (+ 2 резервних). За підсумками основної сітки заїздів буде розіграно звання чемпіона України (за погодженням з ФМСУ).

8 найкращих гонщиків стартуватимуть у 2-х півфіналах, з яких до фінального заїзду вийдуть по два переможці.

У Великому Фіналі визначиться володар «Призу Відкриття Сезону».

Piccy.info - Free Image Hosting

Номер змагань: EMN 50/270 - 01/05/2018 - International tournament

Організатор змагань: NGO "Rivne Speedway Club fans" ("КЛУБ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ РІВНЕНСЬКОГО СПІДВЕЮ")

Переговорний процес щодо участі спортсменів у турнірі триває. Німеччину представлятимуть Ронні ВАЙС та Річард ГЕЙЄР, з Фінляндії прибуде на змагання молодий та надзвичайно швидкий Ніклас САЙРІО, від Латвії Євгеній КОСТИГОВ та/або Давіс КУРМІС. Дамьян Адамчак, Марсель Кайзер, Себастьян Недзвєдзь, Павел Месьонц, Станіслав Бужа та Бартек Ковальські на олівці в організаторів турніру, а головною зіркою має стати екс-учасник циклу Гран-Прі, переможець Польської Екстраліги, призер командного кубку світу у складі збірної Польщі та низки міжнародних змагань Себастьян УЛАМЕК.

Piccy.info - Free Image Hosting

Щодо українських спортсменів то честь нашої держави мають відстоювати Станіслав Мельничук, Марко Левішин, Дмитро Мостовик, Віталій Лисак та Андрій Кобрін. Варто відзначити, що не всі українські гонщики займають активну позицію щодо участі у всеукраїнських змаганнях. З іншими представниками українського спідвею перемовини ще тривають.

РІВНЕ - МОТОТРЕК - 1 ТРАВНЯ

"МІЖНАРОДНИЙ ТУРНІР НА "ПРИЗ ВІДКРИТТЯ СЕЗОНУ"

ПОЧАТОК О 16:00

ПРИЙДИ ТА ПІДТРИМАЙ РІВНЕНСЬКИЙ СПІДВЕЙ!!!

Piccy.info - Free Image Hosting

«КЛУБ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ РІВНЕНСЬКОГО СПІДВЕЮ» висловлює подяку за допомогу в підготовці змагань виконавчий комітет Рівне нської міської ради, Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Рівне нського міськвиконкому, Рівне нську облдержадміністрацію, Управління молоді та спорту Рівне нської облдержадміністрації, комунальні служби і організації міста та області, а також партнерів та спонсорів турніру: автозапчастини «InterCars», АвтоЦентр «PitStop», Компанія "Сталь-М" - дверi вхiднi та протипожежнi, ПрАТ Рівне нська Фабрика Нетканих Матеріалів - Лідер вітчизняної легкої промисловості, «МКМ Бетон» - якісний бетон, автозапчастини «CarBus» , MOGUL, Агро-Центр, Мережа АЗС "ОЛАС", агенство нерухомості «Гід Ріелті», ТМ Волинський Бровар, "Дока-Центр".

Piccy.info - Free Image Hosting

Інформаційні партнери: телерадіокомпанія «Рівне 1», передача «Авто-Мото-Ревю», сайт AutoMoto.rv.ua, UA: Суспільне, Сфера-ТБ, Ритм TV, «Радіо-Трек», Радіо-Дім, 7 Днів, Erve.ua, ОГО, Рівне Вечірнє, Все про Спорт, «Рівне ЧаРівне », Рівне PRESS Центр, Голосно, Takeinfo.net, Інформаційний Потік Рівне , Новини по-Рівне нськи, Рівне .fm, Rivne Media, Вісті Рівне нщини, Rv.News, Здолбунів City та ін..

Piccy.info - Free Image Hosting