(*Ось і настала така довгоочікувана весна. Нарешті починає сяяти сонечко, співати пташки та все навколо розцвітає. Проте часто у багатьох людей настрій із приходом весни не кращає, а навпаки. Тому, ми вирішили підібрати декілька порад як це виправити.*)

Офіційного пояснення погіршення весняного настрою не знайдено. Однак те, що весна впливає на нас і у багатьох людей проявляються сезонні загострення хвороб і погіршується настрій, цілком реальні.

Декілька порад аби покращити весняний настрій.

1. Найкращим способом створення позитивного настрою є ведення активного способу життя. Це може бути заняття спортом, катання на велосипеді або ж просто піша прогулянка. В будь-якому випадку це піде вам лише на користь.

2.Правильне харчування. Навесні в кожного з нас може бути дефіцит вітамінів та поживних речовин. Тому не варто забувати про те, що і коли ви їсте. Адже, їжа може впливати і на настрій також.

3.Одягайте речі яскравих та теплих відтінків. Прийшла весна і як ніколи хочеться добавити і у своє життя і гардероб кольорів. Тому, краще одягайте речі червоного, жовтого, зеленого, рожевого та інших яскравих відтінків. Не варто, щоб сірі речі робили таким і ваш настрій.

4.Розпочинайте свій день із посмішки, це не лише підніме вам настрій, а й задасть тон на весь день. А ще краще побажати самому собі вранці вдалого дня і запевнити себе, що сьогодні все вийде і нічого вам не зіпсує настрій.

5.Добрі справи - джерело позитивної енергії. Саме так, адже ви не лише допоможете іншому, а й самі отримаєте заряд позитивних емоцій і покращите свій настрій.

6.Генеральне прибирання. Після такої довгої та холодної зими варто не лише зайнятися собою, а й своїм будинком, щоб зустріти весну по-новому та з новими силами, і звісно ж, тільки з хорошим настроєм.

7.Більше творчості. Весна - це прилив нових сил, тому спробуй щось нове. Почни малювати картини чи робити орігамі, вишивати чи робити прикраси власноруч. Насправді варіантів безліч, тому урізноманітнити своє життя та повсякденні справи є чим. Варто лише захотіти і все вийде!

8.Розпочинай свій день із зарядки та з хорошою музикою. Це допоможе вам швидше прокинутись, покращить настрій і зробить вас бадьорими на весь день.

9.Не забувайте про приємні дрібниці. Адже, щодня з нами безліч всього трапляється, але людина часто звертає увагу більше на неприємні моменти. Тому, аби залишатися в хорошому гуморі звертайте увагу на хороші та приємні дрібниці. Це може бути будь-що, починаючи від ранішнього співу птахів і закінчуючи красивим заходом сонця. Адже наше життя і складається із таких моментів.

10.Зустрічайте весну із рідними та друзями. Найкращою причиною для хорошого настрою є вечір із сім'єю або прогулянка в компанії найкращих друзів. Тому не сумуйте наодинці.

Як бачимо настрій підняти дуже просто, варто лише самому цього захотіти і не забувати, що життя їде і не варто витрачати його на поганий настрій. Тим паче прийшла весна!