(*Наближається свято - День закоханих. І більшість хлопців думають, що подарувати своїй дівчині. Зазвичай це банальний набір: м'яка іграшка, квіти та цукерки. Який ще можна обрати подарунок своїй коханій?*)

Всі ми чули вираз "Найкращі друзі дівчат - діаманти", так можна сказати і про прикраси загалом. Тому, якщо вам відомі смаки своєї коханої, можна піднести їй у подарунок ювелірну прикрасу.

Це може бути ланцюжок, кулон, сережки, браслет або перстень. Що стосується кільця, такий презент буде недвозначно натякати дівчині на пропозицію руки і серця. Якщо ви готові до такого повороту подій і давно мрієте це зробити, тоді сміливо даруйте саме такий подарунок.

Якщо ж ваша дівчина любителька екстріму, то варто обирати подарунок в такому напрямі. Це може бути катання на сноуборді, лижах або квадроциклі на засніжених схилах гір.

Сьогодні популярним подарунком є сертифікат на послуги чи певний товар.Влаштуйте своїй коханій день релаксу, подарувавши сертифікат на відвідання спа-салону чи масажного кабінету. Також, це може бути сертифікат у тренажерний зал, басейн, курси іноземних мов чи на майстер-клас, на який ваша дівчина хотіла потрапити, але ніяк не наважувалася чи не знаходила вільного часу.



pic

Для кожної дівчини сподобається отримати романтичну фотосесію із своїм коханим.Так ви не тільки проведете час разом, а й отримаєте фото на пам'ять та приємні враження.

Ось ще декілька варіантів подарунку для коханої:

- подушка у вигляді серця;

- картина із вашим фото;

- хороший шкіряний органайзер або дерев'яна шкатулка;

- красива мереживна білизна – такий подарунок не залишить байдужою жодну жінку;

- улюблені парфуми;

- нова сумочка, гаманець або клатч.

Не забувайте про корисні подарунки - багато дівчат люблять практичний підхід до презентів і будуть раді новим телефоном, прасування або плойки для волосся, функціональним фену або планшета.

Подарунки-враження – організуйте прогулянку на конях, поїздку в кареті по засніженому парку, проведіть вечір на ковзанці під звуки романтичної музики, купіть квитки на концерт її улюбленої музичної групи, на театральну постановку або романтичне льодове шоу.



pic

Якщо на дорогий подарунок зібраних коштів не вистачає, можна вибрати що-небудь з недорогих, але приємних дрібниць. Дівчина із задоволенням отримає на 14 лютого губну помаду, туш для вій, ароматну піну для ванни або фігурне мило у вигляді сердечок або трояндочок.

За дуже привабливими цінами продаються косметички, дзеркала для сумок, оригінальні гребінці, футляри для окулярів, шарфики для шиї, сумочки для мобільних телефонів.

Але не забувайте, що головне для дівчини це ваша увага та разом проведений час.