Пральний порошок ми використовуємо майже щодня. Якщо для дорослих його вибір простий: обрати будь-який, то для вибору прального порошку для діток потрібно поставитися серйозно. Які (*косметичні засоби для малюків*) радять (*рівнянки для рівнянок*) -читайте далі.

Пропонуємо ознайомитися з порадами рівненських матусь стосовно вибору косметичних засобів для малюків.

Аня: Косметичні засоби брала всі від Chicco. Навіть як і попаде шампунь в очі, то поморщиться і не плаче. І ніяких реакцій не має на тілі. Використовую з народження і вже 9 місяців. Порошки брала різні. Реакції в дитини також не було.

Катя: Все абсолютно індивідуально. Я особисто користувалась порошком лише емвей. Дорогий, але вистачає більше, ніж на півроку. Його треба зовсім мало і піниться прекрасно. Не має віддушки, ніколи не було в синочка ніяких висипів чи алергічних реакцій. Користувалась з перших днів. Не містить фосфатів. Щодо косметичних засобів, то з перших днів користувались засобами Chicco. Шампунь для тіла і голови, лосьйон для тіла, крем для тіла, зубна паста. І також ніколи ніяких побічних ефектів. Лосьйон для тіла навіть і собі наношу.

Олена: Речі доводилося прати звичайним господарським милом (жовтим), бо була алергія на все. А от присипка, гель для купання та шампунь у нас лише Бюпхен!

Ірина: Безфосфатний дитячий Sano порошок.Засіб для виведення плям теж їхній.А шампунь - "засіб для купання дитячий від голови до ніжок "на основі семи трав фірми Фітодоктор у Ватсонсі і інших магазинах. Дійсно нейтральний,замість шампуню і мила.Немає різкого запаху як в Бюбхена.

Олена: Бюбхен, Ойлатум крем і мило є, Ля Рош Ліпікар для схильних до дерматитів ( не дешевенький, але добрий). Головне читати щоб від народження підходило чи там з 6 міс. А пральний порошок в нас ушастий нянь.

Катя: На рахунок косметичних засобів звертайте увагу на їх склад, щоб без тих парабенів та іншого непотрібу. Особисто ми віддали перевагу Хіпп, Ойлатум. Пізніше можна користуватись зволожуючими олійками. Зараз користуємося серією Емоліум та Чіко. Для дівчинки шампунь Чіко безсульфатний просто супер

Іра: А мені Бюбхен не дуже, занадто жирний. Джонсонс під підгузник, синенький підійшов. Якщо хлопчик, можна й судокрем, а дівчаткам ні - слизові відкриті, він щипає.

Олена: При купівлі мила чи порошку читайте склад: щоб небуло фосфатів та віддушок. Косметичні засоби купую Бюбхен. На рахунок судокрему, він класний але знятий з виробництва, замінила на десітін.

Ми в соціальних мережах: ВК ФБ