(*Люди зустрічаються, закохуються, одружуються. А потім розлучаються. Заміж вийти, в основному, не складно. Але побудувати щасливу сім'ю вдається не багатьом. Як зрозуміти, що з цим чоловіком потрібно створити сім'ю?*)

Важливо перед заміжжям не втішати себе, що людина змінюється після весілля у кращу сторону. Зазвичай відбувається навпаки, половина розслабляється і показує ще більше недоліків. Тож як розпізнати того єдиного? Є кілька при знаків в стосунках, які вказують на готовність вашої половинки до створення сім’ї!

Ви не граєте ролі. Запитайте себе, чи потрібно вам прикидатись, щоб ощасливити чоловіка? Чи граєте ви роль домогосподарки, хоча терпіть не можете готувати? Чи Вам доводиться робити вигляд, що ви в захваті від рок музики, хоча ваші вуха скручуються від неї в трубочку? Якщо вам потрібно прикидатись, ви не будете щасливими з цим чоловіком. Інша справа, коли він приймає вас такою, як ви є. І ви його приймаєте такий, не намагаючись переробити.

У вас немає «секретиків». Лінія спілкування – зрозуміла і доступна. Є проблема: сіли, обговорили, вирішили. Вам не потрібно приховувати від нього свої справи, як і йому від вас.

Слова любові співпадають з діями. Чоловік робить вам боляче, а потім каже, що любить вас? Біжіть від нього! Любов - це історія не про біль, а про радість. Слова любові повинні бути підтверджені діями, а не протиставити їм.

Ви - партнери. Давно пройшли ті часи, коли жінка була хранителем домашнього вогнища, а чоловік мамонтів носив у печеру. Тепер сім'я - це команда, де кожен - окремий гравець. У таких відносинах є максимум свободи, довіра, а особистісний ріст кожного вітається та підтримується.

Ви поважаєте один одного. Сюди ж можна віднести повагу до минулого. Любов може згаснути, але шрами від образливих слів на адресу вашої половинки запам’ятаються надовго. Увага - одна з основ, на яких можна побудувати міцну сім'ю.