(*Багато з нас полюбляють посиденьки з друзями за чашкою кави чи келихом глінтвейну. Проте інколи традиційні вечірки набридають і стають нецікавими. Тому ми вирішили розповісти як організувати незвичайну тематичну вечірку.*)

З чого ж варто розпочати, щоб нічого не забути.

- Продумайте декорації. Це складно тільки на перший погляд. Елементи декору можна зробити з паперу, пінопласту, картону та інших дешевих матеріалів, з якими просто працювати. Фарби, клей, ножиці і ваша фантазія! Постарайтеся прибрати або змінити все, що явно не вписується в обрану тему. Приділіть увагу посуду, меню, оформлення столу і страв.

- Не забудьте про костюми. Попросіть гостей самим їх підготувати або приготуйте для всіх відповідні аксесуари. Це теж просто, якщо уважно вивчити обрану тему і виділити головні моменти.

- Продумайте розваги.Підготуйте конкурси, ігри чи просто веселу музику. І краще, щоб все це підходило до обраної теми вашої вечірки. Хорошим елементом вечора буде фон і атрибути для пам'ятних фото і відеозйомок.

- І найголовніше - не відкладайте підготовку на останній момент. Якщо ж вечірка призначена на найближчу дату, вибирайте найпростішу для вас тему, яка не вимагає вивчення, для неї потрібно мінімум підготовки або у вас вже є багато з того, що знадобиться.

І ось ми підійшли до того без чого вечірки не буде - це сама Тема.Для цього варто враховувати не лише власні інтереси, а й вподобання гостей чи компанії.

Цікаві теми для вечірок

1. Певна історична епоха Наприклад, це може бути доба лицарів та прекрасних дам, давні віки чи навіть українського козацтва. Тут варіантів безліч.


pic

2. Вечірка присвячена конкретній країні та її стилю та звичаям. Починаючи від країн Європи і закінчуючи Гавайськими островами. Відкриваєте карту, обираєте країну і готуєтесь до вечірки.



pic

3. Вечірка у стилі кіно чи мультфільму. Кожен учасник сам обирає ким із героїв кіно він хоче стати у цей вечір. Або ж святкування може бути присвячене конкретному фільму.

4. Вигадані та казкові герої.Це можуть бути феї,чарівники, супергерої чи навіть вечірки у стилі конкретної казки.

5. Піжамна вечірка.Така тема підійти для вузького кола друзів, які хочуть провести хороший вечір разом у домашній атмосфері.

6. Вечірка зроблена у вигляді маскараду чи балу.Тільки уявіть усі в казкових костюмах та загадкових масках.



pic

7. Мафія.Всі ми знаємо відому гру "мафія". От і вечірку можна зробити в стилі даної гри та і одразу спробувати себе в ній.



pic

8. У стилі кольору.Обираєте колір по смаку, одягаєте костюми цього кольору і все ідея вечірки в кольорі готова.



pic

9. Вечірка підготовлена до конкретного свята.Наприклад, до Дня Закоханих, 8 березня, Дня космонавта і т.д. Відкриваєте календар і обираєте потрібне свято.

10. Вечірка стилі стиляг, циганів, диско, готів і т.д.



pic

Як бачите, тем для вечірок є безліч. Головне це бажання і ваша фантазія і тоді ви підготуєте надзвичайну вечірку, яка залишить лише позитивні емоції, враження та незабутні спогади.