(*Більшість людей чекає Новий Рік, готуються, продумують як і де святкувати. Але чи задумувалися Ви чому люди так радіють Новому Року?*)

Якщо задуматися, ну Новий Рік розпочався, і що? З таким же успіхом можна слухати бій курантів у ніч з 31 травня на 1 червня.

Існує думка, що даному святу радіють оптимісти і ледарі. Останні через те, що відпочивати 10 днів можна буде, перші ж, тому що впевнені, що в новому році все буде по-новому: і вони кинуть пити і курити, почнуть бігати вранці, і з роботою все налагодиться. Люди просто мають надію, що все буде краще.

Наступна версія полягає в тому, що Новому Році люди радіють за традицією. Нас всіх, ще з дитинства, привчили до думки про те, що Новий Рік – це час чудес, час казки. Приходить Дід Мороз дарує подарунки. Вся обстановка свята є дивовижною – ялинки, смачний стіл, мандаринки, пісні, сміх і звичайно ж, подарунки – сприяють цьому.

Є люди, яким просто хочеться свята. А Новий рік таке гарне свято, стільки традицій, сімейних посиденьок. Заходиш додому, а вдома в повітрі витає дух свята, ялинка вбрана в яскраві іграшки, ліхтарики святяться, кульки, стрічки. Справді ж красиво? І на душі стає так радісно й тепло.

На вулиці теж краса: ялинки по всьому місту величезні, дітлахи на санчатах, чарівні новорічні декорації. Відчуваєте цю дивовижну атмосферу? І в такий час, здається, що може статися диво.

Новий рік - це прекрасна пора, свято, яке несе світло та щастя, переносить в казку.Тому радійте, вірте в чудеса і вони обов'язково стануться.