Сумуєш холодними осінніми вечорами? Тоді мерщій дізнавайся ТОП - 5 серіалів, на які вже можна підсісти.

1. Чорне дзеркало



pic

Ми живемо в еру інформації. Сьогодні ці «чорні дзеркала» відображають наш зв'язок з реальністю. Вони - це екрани численних пристроїв, які покликані спростити комунікацію між людьми. Смартфони, плазми, Google і Facebook - у 21 столітті ці слова означають більше навіть, ніж батьківські поради.

2. Всередині дев'ятого номера



pic

Британська драмеді про історії з життя будинків з номером 9. Незважаючи на те, що вони здаються спочатку зовсім не пов'язаними, фінал ж буде непередбачуваним.

3. Як уникнути покарання за вбивство



pic

Ви полюбляєте детектив чи драму? Тоді цей варіант для Вас. Захоплюючий кримінальний трилер про групу амбітних студентів юридичного університету та їх блискучого і загадкового викладача - професора права Енналіз Кітінг. Всі вони - майбутні адвокати та їх викладач - виявляються втягнені в розслідування заплутаного вбивства, яке приголомшить весь університет і змінить їхні життя.

4. Безсоромні


pic

Серіал про багатодітну родину, яка намагається вижити. Мати давно пішла з сім'ї, тато Френк постійно п'є, і лише старша сестра Фіона звалила на свої плечі тягар відповідальності за утримання і виховання її молодших чотирьох братів і сестри, при цьому не забуваючи про своє особисте життя.

5.Містер Робот



pic

Головний герой серіалу - нью-йоркський соціопат Елліот, який працює у великій компанії, що забезпечує комп'ютерну безпеку. Хоча він робить все, що від нього просять, він зневажає корпорації і суспільство, яке дозволяє їм керувати світом. У вільний від роботи час Елліот зламує комп'ютери людей, яких він підозрює в злочинах, і використовує отримані відомості, щоб викривати негідників. З часом його «супергеройство» привертає увагу таємничого боса хакерського угруповання, і той пропонує хлопцю допомогти його організації збанкрутувати одну з найбільших світових корпорацій і стерти всі приватні борги, які належать цій компанії.