Ось і підійшов до кінця другий тиждень живого експерименту студентки з Рівного. Через що експеримент міг припинитись та за яких умов вона буде його продовжувати - дізнавайтесь далі.

Другий тиждень мого експерименту був надзвичайно насиченим, адже впродовж усього тижня я проводила більше часу в університеті, аніж вдома. До гуртожитку я поверталась пізно ввечері і вистачало часу лише, щоб підготуватись до практичних та поспати.

Загалом можна сказати, що цього тижня відчула смак справжнього студентського життя. Щодо деяких днів, я точно посмакувала лише "студентським" життям, бо не встигала нормально поїсти.

І тут мені на допомогу прийшли ті, хто знає, що таке "одна стипендія", - старшокурсники. Що не кажіть, але у житті кожного студента наставав такий час, коли потрібно було економити, як би ти цього не хотів.

Отож, мотайте на вус ті, кому цікаво, бо ділюсь із вами студентською таємницею. Не знаєте, як побороти почуття голоду? Просто купуйте у їдальні надзвичайно солодкі тістечка, тобто крему має бути у декілька разів більше, ніж самого тіста. Якщо чесно, то така порада варта уваги. І як ви зрозуміли, упродовж усього тижня я їла тістечка, які коштують у нашій їдальні 7 гривень (після таких смаколиків справді їсти до вечора не хотіла).



pic

За витратами кожен день був однотипним - витрачала кошти на дорогу та їжу. До того ж старалась економити. Чому? Про це дізнаєтесь вже в кінці третього тижня.

pic

За моїми підрахунками я витратила 178 гривень.



pic

До того ж цього тижня мені надзвичайно щастило, адже одногрупниця запросила використати сертифікат на 300грн. у кафе, кава-брейк.

Але в кінці тижня відбувся переломний момент і я вже була готова припинити експеримент. Я побачила у вітрині магазину плаття своє мрії за знижкою, яке коштувало всього 300 гривень. Взяти себе в руки і не купити його було дуже важко. Проте ми проводимо чесний дослід і я вирішила довести, що хоч я і дівчина, але силу волі маю і зможу все.

А як все розпочиналось? Можна прочитати натиснувши ТУТ. Деталі першого тижня експерименту - Живий експеримент: чим завершився перший тиждень життя на стипендію?