21 жовтня в Сп.Ш 15 провели традиційний конкурс (*Рівнянка 2К16.*) Конкурс спрямованний на розкриття талантів і формування особистості у дівчат.

В ньому взяли участь учениці 9-11 класів. Конкурсна програма складалася з "Патріотичного дефіле" "Представлення", "Хобі", "Country fest", "Ерудиції" та показу у вечірніх платтях.

Всі конкурсантки відповідально підійшли до завдань і проявили свою оригінальність та креативність. За дійством, що відбувалось на сцені, було цікаво слідкувати : танці, співи, фокуси, дефіле, будь-що на ваш смак!

В цьому й велика заслуга організаторів - учнів 11 класів.

Всі дівчата виступили достойно. Інтригою вечора було питання : "Хто ж сьогодні переможе?".

Для вибору переможниці на конкурсі було присутнє журі, головою якого була Верхова Ірина Павлівна.

Головними критеріями яких були : організованість, впевненість в собі, змістовність і логічність виступів, оригіналість та робота колективу.

За плідну роботу, завзяття та унікальність перемогу одноголосно здобула Кирницька Кристина учениця 9-В класу, віце міс стала Павлюк Діана учениця 11-А класу.

Фінал конкурсу всіх приголомшив, оскільки перемогла учениця 9 класу, що буває дуже рідко.

Отож, підсумовуючи усе вище сказане, завжди боріться і вірте у свою перемогу , і все у вас вийде!

pic

pic

Ми наголошуємо, що інформаційна кампанія «Дитяча школа медіа грамотності» проводиться Об’єднанням «Агентство «Рівне інформ». В рамках проекту «Підтримка діалогової та медійної компетенції як шлях до порозуміння в українському суспільстві та поза його межами», що реалізується Фондом Східна Європа за підтримки ChildFund Deutschland e.V. та Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччини.

pic