Українці вже дістали теплі речі та заховали літні далеко у шафу. Ми вже не вдінемо легеньку футболку та шорти, доведеться одягати теплу куртку та осіннє взуття.

Майже цілий вересень погода нас радувала сонцем та теплом.Але декілька днів тому стовпчик градусника різко впав. Почалися холоди, дощі та сирість надворі.Температура впала приблизно з +20 С до +11 С .Такі зміни впливають не лише фізично, але й морально на людину. Потрібно не лише закупитись теплими речами або ж дістати їх з шафи,а й налаштуватись на осінь.

А ось що з цього приводу каже рівнянка Мирослава: -Погода була дуже хорошою як на вересень місяць,але буквально чотири дні тому стало дуже холодно.До цього важко звикнути.А також це впливає на настрій і здоров'я.

pic

Ми наголошуємо, що інформаційна кампанія «Дитяча школа медіа грамотності» проводиться Об’єднанням «Агентство «Рівне інформ». В рамках проекту «Підтримка діалогової та медійної компетенції як шлях до порозуміння в українському суспільстві та поза його межами», що реалізується Фондом Східна Європа за підтримки ChildFund Deutschland e.V. та Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччини.

pic