(*Рівненський міський палац дітей та молоді*), та народний молодіжний театр (*"Від Ліхтаря"*) запрошує директорів шкіл міста Рівного на виставу, написану за творами вихованців театру - (*"9 урок". *)

"Кожен з нас розкривав свої проблеми та намагався достукатися до суспільства, тому що ми підняли одні із найважливіших проблем. Таким чином ми намагаємося знайти їх вирішення" — розповідає Ольга, вихованка театру.

Після успішної прем'єри в рамках благодійного марафону "З вірою в майбутнє" у травні, на якій була присутня і директор ПДМ, вистава почала набирати популярності. У червні місяці її було зіграно для заступника міського голови Рівного- Галини Кульчинської.

Відмітивши актуальність висвітлених проблем, що порушуються у виставі : по 8 уроків кожного дня, некомфортна шкільна форма, придушення унікальності учня зі сторони учителів, стосунки з однолітками, комплекси, Галина Кульчинська вирішила залучити до обов'язкового перегляду вистави шкільних директорів, аби ті на власні очі побачили чим живе сучасний підліток і з середини поглянули на їхні проблеми.

Показ вистави планується на найближчі числа жовтня , тож вихованці активно готуються і сподіваються бути почутими.

pic



pic

Ми наголошуємо, що інформаційна кампанія «Дитяча школа медіа грамотності» проводиться Об’єднанням «Агентство «Рівне інформ». В рамках проекту «Підтримка діалогової та медійної компетенції як шлях до порозуміння в українському суспільстві та поза його межами», що реалізується Фондом Східна Європа за підтримки ChildFund Deutschland e.V. та Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччини.

pic