Новий телевізійний сезон на телеканалі «Рівне 1» співпав із відзначенням 13 річниці каналу. І хоч помпезного святкування в ефірі не планується, цікавинки та сюрпризи для глядачів колектив «Рівне 1» обіцяє вже з 22 вересня.

Щоб грунтовніше вивчити уподобання глядацької аудиторії, влітку на замовлення каналу були проведені дослідження. — За їхніми результатами 90 відсотків опитаних дивляться наш телеканал, — зазначила виконавчий директор телеканалу «Рівне 1» Людмила Хома. — Це досить високі показники, які нас тішать, але ми не зупиняємося на досягнутому. Працюємо далі для глядачів: задовольняємо смаки тих, хто вже нас дивиться, і намагаємося збільшити аудиторію.

Частково це може статися і за допомогою оновленого сайту, який стане ще зручнішим у користуванні. — Важливо, щоб ті глядачі, які не можуть прийняти сигнал нашого каналу або через зайнятість не мають змоги подивитися наші новини, могли зробити це через інтернет, — продовжує Людмила Хома. — До того ж за допомогою сайту підтримуємо зворотній зв’язок з нашим глядачем. Охочі можуть задати запитання, наприклад, авторам програм, та отримають на них відповідь.

Успішно пройшло тестування трансляції на сайті сигналу з веб-камери, яка встановлена на майдані Незалежності. Незабаром такий же сигнал з’явиться і у прямому ефірі каналу. Тому всі охочі зможуть побачити, що відбувається у місті, не виходячи з дому, а просто ввімкнувши телевізор чи зайшовши на сайт першого місцевого.

— З початком сезону ми починаємо новий виборчий марафон, — продовжила виконавчий директор телеканалу «Рівне 1». — У рамках чинного законодавства ми забезпечимо і кандидатам у мери, і нашим глядачам можливість висловитися, почути й побачити все, що відбувається.

Тема виборів знайде відображення й у програмах „На часі” та „ТелеПресКлуб”. До того ж відтепер телеканал має змогу проводити різного роду прес-конференції з кандидатами на посаду міського голови у прямому ефірі, чого раніше не практикувалося.

Приємною новиною для рівненського глядача стане й можливість побачити в ефірі каналу концерти, шоу та інші культурно-мистецькі заходи, що відбуватимуться в нашому місті. «Рівне 1» має команду професіоналів та необхідне обладнання для того, аби забезпечити багатокамерну зйомку та створення якісних телеверсій подібних подій.

— Так само телеканал продовжує розвивати свою співпрацю з Видавничим домом „ОГО”, реалізовуючи найрізноманітніші спільні мультимедійні проекти, — додає пані Людмила. — Спільний проект „Сіми чудес Рівне нщини” я вважаю досить успішним і цікавим для глядача. Він популяризує найцікавіші місця області серед туристів. Плануємо працювати у цьому напрямку й надалі, розповідаючи про Рівне нщину, життя тут, її перлини, культурні та історичні надбання. Для цього беремо участь у різного роду фестивалях та конкурсах.

Загалом колектив каналу прагне виконувати свою місію – оперативно, неупереджено інформувати глядачів про важливі, цікаві місцеві події, і зміцнювати позицію першого місцевого як у плані рейтингів, так і долі на ринку реклами.