(*У які дні сни є віщими? Когось здивує таке питання, але, чи здійсниться сон чи ні, це також залежить і від дня тижня, в який він приснився. *)

Сни в ніч на 8 число ведуть до виконання бажань.

Якщо ж у ніч з п'ятниці на суботу увісні ви бачите яскраву картинку, то це означає, що незабаром вас чекають певні випробування або інші події, які можуть різко змінити ваше життя. Цілком можливо, що у своєму сні ви можете навіть побачити як запобігти тій чи іншій неприємній ситуації.

Зазвичай сни, побачені в цей день тижня, відносяться не тільки до вас, але і до ваших близьких людей. Так що прокинувшись спробуйте не забути свій сон.

І якщо після сну у вас залишився неприємний осад на душі, то, швидше за все, вас чекають неприємні і важкі події, які стануть перешкодою на шляху до здійснення вашої мети.

Сон на суботу дає людині маленьку підказку, а саме,він говорить про долю, яка збудеться найближчим часом. Так як Сатурн є покровителем суботи, ця планета каже про долю людини.

Тому побачений сон з п'ятниці на суботу може показувати ваше майбутнє. Якщо ви хочете щоб все було як у сні - просто нічого не робіть. І навпаки, щоб запобігти даним подіям потрібно активно щось змінювати і робити.

Коли у сні ви бачили свою роботу і було багато грошей, хороші слова в вашу сторону від керівника і підвищення по службі - це те, про що ви так довго мріяли. Минув час і не дивлячись на важкі життєві проблеми, ви розумієте, що робили все правильно, а сон з п'ятниці на суботу це підтвердить.