Цей фільм, думаю, чекали багато не тільки в Голлівуді, але й у всьому світі. Фільм став гучним ще за рік до прем’єри, трейлери були дуже добре зняті, і викликали дуже бурхливий інтерес до фільму.

Бен Аффлек в ролі Бетмена додавав додатковий інтерес до фільму, так як багато хто не вірив, що він впорається з цією роллю, але він впорався чудово. Генрі Кавілл, його ми вже знали в ролі супермена по фільму «Людина зі сталі». Джессі Айзенберг в ролі Лекса Лютера - ось це було несподівано, адже Айзенберг - актор більш комедійного жанру, але роль психа він виконав блискуче.

Прекрасна Галь Гадот в ролі Чудо-жінки - прикраса фільму.

На «Бетмен проти Супермена» я поїхав в кінотеатр, прем’єру цього фільму потрібно дивитися тільки в кінотеатрі, та ще й в 3D.

Я чекав більше екшна, ніж якогось цікавого сюжету, і я не помилився. У подібних фільмах не потрібен заплутаний, цікавий сюжет – тут він стандартний, як і належить.

Бетмен – герой, який здійснює правосуддя в Готемі, кажана бояться не тільки злочинці, а й поліція теж. Герой Готема завжди був, є і буде, борцем за справедливість. Він виконує свою місію, як і в попередніх фільмах про Бетмена.

Супермен тут показаний, як сумнівний герой, від нього більше руйнування, жертв ніж порятунку. Зрозуміло, це не подобається ні йому, ні Бетмену. Кожен з них вважає, що робить правильно. Але до цього ще повернемося.

Крім ворожнечі між собою у них і свої турботи, кожен герой має ще ворогів, Бетмен вів війну з російською мафією, Супермен з терористами.

Тим часом Лекс Лютер розробляє свій хитромудрий план, щоб захопити світ, ну і все таке інше.

І ближче до середини фільму Бетмен і Супермен зустрічаються між собою, Супермен говорить Бетмену зникнути, але летючій миші це не подобається, і він вирішує кинути виклик синові Криптону.

pic

І ось починається найцікавіше, Лютер підриває будівлю, де знаходиться Супермен, і інші люди. Загинули всі крім нього, загинув сенатор, яка заважала Лютеру в його планах.

Супермен, відчуваючи свою провину вирішує зникнути сам, однак йому доводиться повернуться дуже швидко, так як Лекс викрав його матір.

Зустрічаються вони на даху, Лютер наказує Супермену вбити кажана Готема, інакше він вб’є його маму, герой змушений погодиться.

У цей час Бетмен вже готовий, Супермен хоче поговорити і укласти союз, щоб перемогти Лютера, але Бетмен вже вирішує вбити Супермена, і той змушений битися.

Бійка вийшла дуже ефективною, як в кращих стилях фільмах про супергероїв, стилю DC, відмінні трюки, прийоми, стрільби, одним словом все як треба.

Бетмен перемагає Супермена, кажучи, що люди сильніші від Бога, однак дівчина програвшого зупиняє переможця, і просить не вбивати, Супермен вимовив ім’я своєї матері: Марта! спаси Марту !, мати Бетмена звуть Мартою також.

І далі вони об’єдналися, Аффлек у відмінній операції з порятунку звільняє матір Супермена, в той час як Лекс оживив мутанта з Криптону – і наказав йому вбити обох.

І знову ж прекрасна бійка, спецеффекти битви героїв проти монстра – тут постаралися на славу, допомагала героям Чудо-Жінка. Здавалося, це битва може йти годиною, але як це було поставлено – це було щось, очей від екрана не відірвати.

В кінці Супермен за допомогою зброї з кріптоніту вбиває монстра, при цьому гине сам, монстр сам був з криптону і встиг встромити кіготь в серці Супермена.

В кінці фільму Супермена ховають і оплакують не тільки близькі, а й все люди в усьому світі, стандартні похорон героя, як і в багатьох інших фільмах.

Лекса посадили до в’язниці, і в камері Бетмен попереджає його, що він стежить за лиходієм, залишає біля нього свою мітку і зникає, на що Лекс істерично співає пісню.

Ну і в самому фіналі нам показали могилу Супермена і маленьку надію, що він живий, коли земля на гробі почала підніматись в повітря.

Отже, якщо ви хочете відпочити, отримати насолоду від цього бойовика з колою або попкорном ввечері вдома, я рекомендую вам цей фільм. Ви не пошкодуєте, і дана картина вас дуже обрадує.

Моя оцінка фільму 10 з 10.

✍✍✍
Стаття учасника проекту "Здобувай досвід разом із "Рівне 1" Дениса Алейнікова.

Надсилай свої статті на електронну адресу [email protected] й очікуй повідомлення від модератора з посиланням на її публікацію на сайті rivne1.tv.

Автор статті, яка набере найбільшу кількість переглядів, матиме можливість БЕЗКОШТОВНО навчатися у ПРАКТИЧНІЙ ШКОЛІ ЖУРНАЛІСТИКИ ТА ОПЕРАТОРСЬКОЇ МАЙСТЕРНОСТІ.

Не втрать свій шанс!

Деталі проекту