Сьогодні дуже часто молодята віддають перевагу невеликим святкуванням, гостями яких будуть тільки рідні та близькі люди. Робиться це не тільки з фінансових мотивів. Маленьке, але душевне і романтичне, весілля тільки з найближчими людьми стане прекрасним святом - днем народження нової сім'ї.

Як правило, число запрошених не перевищує 30-40 осіб. І ми хочемо запропонувати Вам деякі поради з організації весільного банкету на 40 осіб.



pic

Для початку слід підібрати ресторан для весілля. Хоча Вам і не знадобиться великий банкетний зал, але все ж не варто вибирати маленьке приміщення. Вираз «краще в тісноті, але не в образі» не підходить для весільного банкету. Вибравши ресторан, обов'язково обговоріть з адміністрацією всі нюанси святкового гуляння: час проведення, кількість місць в банкетному залі, роботу офіціантів і т.д.

Важливим елементом підготовки до весільного банкету на 40 осіб буде складання меню. Кожному хочеться, щоб весілля запам'яталося надовго не тільки романтикою відносин, красою вбрання нареченої, але і смачною їжею.Тому, весільне меню слід обговорити з фахівцем. Як правило, адміністрація обраного Вами ресторану надає послуги зі складання та реалізації меню, а також, займається прикрасою святкового столу.



pic

Крім прикраси самого столу, прикрашеним повинен бути і банкетний зал. У цій справі з повною силою може розігратися Ваша фантазія, і всі Ваші побажання будуть виконані до найменшого нюансу. Тільки так Ваше торжество стане ідеальним!

Жоден весільний банкет не може обійтися без музичного супроводу. Підбір музики для вечора теж входить до компетенції адміністрації ресторану. Адже, як правило, в ресторані вже є свої музиканти та вокалісти. Музика повинна гармонійно поєднуватися із загальною стилістикою свята. Не варто ігнорувати плей-лист торжества, щоб потім не виникало конфузів, і Вам не було соромно за те, яка музика звучить в один з найважливіших моментів Вашого життя.



pic