Хоча білий колір сукні нареченої традиційний, однак ніхто не забороняє прикрасити наряд особливими елементами, деталями та аксесуарами. Вони й зроблять звичний образ нареченої особливим та оригінальним.

Прикрасити власну сукню можна і без дизайнерів-стилістів. Варто лишень трохи задіяти фантазію.

1. Пояс. Можна взяти мереживний, якщо образ нареченою тендітний. Аби осучаснити сукню, варто додати кольоровий пояс. Колір можна обрати той, що переважає у букеті нареченої, або ж у оздобленні бенкетної зали.



pic

2. Головний убір. Замість звичної фати завжди можна обрати щось унікальніше. Якщо Ви обрали пишну сукню принцеси, то діадема з камінням буде доречною. Якщо бажаєте ретро-стиль, то додайте в образ капелюшок. Він може бути оздоблений невеличкою вуаллю. Зараз у моді віночки, вони додають ніжності та тендітності: їх теж можна обрати за основним кольором усіх весільних прикрас. Не менш цікаво виглядає і мереживна стрічка у волоссі, або ж заколка з квітами. Аби здивувати гостей на весіллі, можна одягти на вінчання традиційну фату, а на саме застілля капелюшок, стрічку чи вінок. Так Ви зможете оновити образ під час весілля без особливих зусиль.



pic

3. Рукавички. Цей аксесуар підійде до весілля у стилі ретро. Та не варто переповнювати образ надмірною кількістю прикрас. Тож якщо Ви одягли на руки рукавички, то обмежте себе у величезних браслетах, перстнях і камінні на прикрасах.



pic

Усім нареченим варто пам'ятати, що день весілля - це їхнє свято, тож і як виглядати та чим прикрашати свій образ, вирішувати тільки їм.