Відомого лікаря східної медицини Андрія Лимича вбив його пацієнт.

44-річний рівнянин Микола спершу рубав лікаря кухонним топірцем, а потім колов ножицями, щоб в результаті забрати виручені за день гроші. Виніс з кабінету Лимича вбивця близько 50-ти тисяч гривень, які спустив у гральних автоматах. Остатки ж пропивав на Березнівщині, де його і затримали правоохоронці. На пошуки вбивці пішло три дні, ним виявився пацієнт Лимича, у якого той лікувався у ще 2014-му році та нещодавно, після тривалої відсутності лікаря в Рівному.

Якраз на чоловіка з заклеєним вухом, який довго сидів під офісом Лимича, вказували мешканці будинку одразу після вбивства. На лавці біля будинку на Соборній 291 Микола просидів з 11 ранку до 21-45-ти.

Покази людей про підозрілого відвідувача, а також описи іншого пацієнта, який і виявив тіло вбитого, й допомогли вийти на слід злочинця. Адже саме останній візитер перетинався з вбивцею. Він чекав лікаря, який мав його підвести.

Саме там вбивця накинувся на лікаря, спершу вдарив його кухонним топірцем, який приніс із собою. А коли у того зламалась ручка, добивав жертву ножицями. З офісу забрав близько 50-ти тисяч гривень – це денний заробіток лікаря. Грошей у інших сховках не зачепив. Із награбованим відправився у гральні автомати в обласному центрі. Потім вже на залишки пиячив з знайомими у селі Іванівка, що поряд його рідного.

Нині чоловік чекає на оголошення підозри в скоєнні вбивства. За цей злочин він може провести за гратами до 15 років. Вини своєї не заперечує, не намагався і втікати. Хоч і громадянин російської федерації, тож міг за цей період лишити країну. Своєї сім’ї у нього немає ,в Озірцях мешкає мати, яка опікується прикутою до ліжка бабусею та старшим братом-інвалідом вбивці. Саме мати давала Миколі гроші на лікування від алкоголю, він зірвався після процедур у Лимича в 2014-му, запив і після вбивства лікаря. Хоча на момент скоєння жорстокого злочину був тверезий.