На одному з українських телеканалів незабаром з’явиться новий політичний ситком «Недотуркані». Серіал розповідатиме про "трудівників" політиків та їх "непросте" життя. Як розповідають автори, проект має наметі висвітлити "закулісне" життя народних обранців.


Сценаристом серіалу виступив Михайло Савін. "Наші персонажі – це збірні образи всіх героїв, яких ми звикли бачити в телевізорі, в раді, на обкладинках журналів. Головний герой – це депутат зі стажем Дмитро Леонідович Гришко, на якого ніяка політична подія в країні вплинути не може. Він все одно залишається депутатом, якого любить народ. Є пан Хабарчук, це якась алегорія, його заарештовують в кожній серії за хабарі, але в наступній серії він, як ні в чому не бувало, присутній на засіданні ради."

Над проектом працювали усі ті, що і над популярним українським серіалом «Слуга народа».


pic
Також творці не оманули мейнстрім та вирішили "зруйнувати" четверту стіну, тобто звертатися напряму до глядача.
За словами актора Дмитра Суржикова, це було не просто. " Була придумана така форма, як у «Картковому будиночку», коли головний герой розмовляє з глядачем безпосередньо. І коли ми тільки розмовляли про цей проект, я з легкістю погодився, а коли прийшов на майданчик, виявилося, що це неймовірно важко».


pic
Сезон складатиметься з 24 серій по 25 хвилин кожна.