Рівне на декілька днів стало літературною столицею. А все завдяки арт-семінару "КУСТ". Для Рівного - це унікальний літературний фестиваль, на якому видатні письменники та критики ділилися досвідом та майстерністю красного письма з місцевими початківцями.

Арт-семінар "КУСТ" - це чудова нагода для рівненських поетів-початківців повчитися у вже іменитих і поважних літераторів. Фестиваль тривав у Рівному з 15 по 18 липня, та це були не занудні студії, а майстер-класи від поетів, практикуми та екскурсії, поетичні читання. Та найцікавіше - неформальне спілкування з лекторами - Василем Кузаном, Олександром Ірванцем, Миколою Славинським та іншими.

Один з іменитих лекторів на поетичному фестивалі Василь Кузан переконує: галузь мистецтва - це своєрідний фронт, перемоги на якому не менш важливі, ніж на справжній передовій.

Один з найсуворіших лекторів на семінарі "Куст" Сергій Пантюк вважає, ділити авторів за містами не варто. Адже усі роблять спільну справу.

Тож і організатори, і учасники, і лектори мають надію, що Рівне не востаннє стає об'єктом літературного життя, бо ж на таланти наше місто щедре.