Діти, краще за інших навчаються новому. Переглядаючи фільми вони завжди намагаються бути схожими на своїх улюблених персонажів, саме тому фільми для малюків потрібно обирати особливо ретельно. Один з фільмів, які ми рекомендуємо- "Зоряний пил", який буде цікавий, як діткам, так і батькам.


Дивовижний фентезі світ в картині Меттью Вона.

Історія розповідає про англійське село, яке закрите від світу стіною. Жителі села не знають, що за стіною панує магія. Але молодий закоханий хлопець не знає цього і обіцяє своїй коханій принести зірку, що впала за межі стіни. Для цього він вирушає у потусторонній світ, що повний небезпеки, адже він не один хто полює на цю зірку. Чи вдасться йому знайти зірку і чи захоче він боротися за неї, адже зовсім несподівано він знайшов нове кохання у іншому світі...

У фільмі знімалися:
Чарлі Кокс — Трістан Торн, Клер Дейнс — Івейн, Роберт Де Ніро — Капітан Шекспір, Сієнна Міллер — Вікторія, Мішель Пфайффер — Ламія, Руперт Еверетт — Секундус, Пітер О’Тул — Король, Джейсон Флемінг — Прімус, Натаніель Паркер — Данстан Торн, Марк Стронг — Септімус, Марк Хіп — Тертіус, Адам Бакстон — Квінтус, Джуліан Райнд-Татт — Квартус, Девід Валльямс — Секстус, Кейт Магован — Уна, Іен Маккеллен — Розповідач.


pic