Якщо останнім часом на вас напала хандра, ви не можете зібратися, або ж вам важко повірити у власні сили- перегляньте один з фільмів нашого списку. Ми майже впевнені, що ці картини змусять вас переосмислили ваше життя.

1. "Завжди говори так" Прекрасний мотиваційний фільм наповнений гумором про молодого чоловіка, що намагається змінити своє життя простим способом: починає відповідати «так» на всі питання. І життя його дійсно змінюється, але як...

pic 2."Заплати іншому" Фільм, який характерезує одне речення "Хочеш змінити своє життя- зміни себе". Маленький хлопчик відкриває очі дорослим і показує, який світ насправді.

pic 3."Запах жінки" Головну роль зіграв Аль Пачіно, а це вже гарантія хорошої стрічки. Один з тих фільмів, який хочеться "їсти великою ложкою".

pic 4."Впіймай мене, якщо зможеш" Френк Ебігнейл - молодий чоловік, який завойовує серця юних дівчат. Та ще легше він обманює ..Одного дня він вирішить побути адвокатом, а іншого з розумним виглядом займеться оглядом пацієнта і навіть поставить йому діагноз.

pic 5."Список останніх бажань" Історія двох людей, які вирішили виконати усі мрії, перш ніж рак їх вб'є..Стрибок з парашутом? Звичайно. Наїстися ікри на все життя? Готово. Перемогти у автоперегонах? Потрібно спробувати. Головне встигнути...

pic