4 серпня 2016 в український прокат виходить довгоочікувана картина Девіда Ейра «Загін самогубців»,що була знята за коміксами DC. Творці зібрали в своєму проекті близько десятка найпопулярніших лиходіїв з культових графічних романів видавництва. Роль психопата Джокера у фільмі виконав американський актор Джаред Лето. Дивним є те, що колеги по фільму жодного разу не бачили на майданчику самого актора- тільки Джокера.


Щоб максимально правдоподібно зіграти Джокера, Джаред частенько їздив в психіатричну клініку та спілкувався з її пацієнтами. При тому він обирав саме тих пацієнтів, що порушили закон та скоїли важкі правопорушення. Він також спілкувався з лікарями-психіатрами, що працюють в клініці з найскладнішими пацієнтами.

При підготовці до ролі, Джаред консультувався з Грантом Моррісоном, який має великий досвід роботи над коміксами про Бетмена: «Джаред подзвонив мені, щоб поговорити про підхід до образу. Я порадив йому відразу кілька напрямків, дотримуючись яких можна розкрити персонажа. Чи не терпиться побачити, що ще, крім зачесаного назад волосся і енергетики Меріліна Менсона, увійшло в його образ ».

Перед стартом зйомок Лето добре підкачатися, а після того неймовірно схуднути. Для чого? По задумці Джокер має бути у відмінній фізичній формі, але бути дуже виснажений перебуванням у тюрмі. Але для Джареда,який звик повніти та худнути для ролей, це не було проблемою. На знімальному майданчику він майже не спілкувався з колегами по проекту. він завжди намагався бути в образі, частенько їхав до дому не знімаючи гриму,не раз відправляв акторам фільму божевільні подарунки(контрацептиви та секс-іграшки).

Джокер у виконанні Джареда вийшов по-справжньому божевільним - колеги артиста не раз заявляли про те, що відчували справжній страх, дивлячись на нього в гримі.