Весільна мода змінюється не лише на вбрання нареченої, але й на її букет.

Найбільш актуальними будуть букети круглої форми, акуратно зрізаних ніжках (штучні пристосування, покликані продовжити життя букету також використовуються, але набагато рідше). Краплеподібні варіанти складаються, в основному, з дрібних квітів. У моді також маленькі букетики, вони особливо підійдуть до суконь у стилі бохо-шик і рустик.



pic

Якщо говорити про колірних перевагах, то весільні букети весни 2016 можуть мати кілька актуальних рішень. По-перше, в моді яскраві, різнокольорові букети, складені з рослин і квітів найрізноманітніших відтінків, з цікавими комбінаціями декількох яскравих тонів. Другий варіант протилежний першому: актуальні яскраві букети, повністю складені з квітів одного кольору: рожевих, бузкових, синіх, червоних. Нарешті, з моди не виходить вічна класика: букети в стриманих пастельних відтінках. Для цього варіанту використовуються найбільш шляхетні квіти, а прикраса ніжок робиться особливо виразним (можуть застосовуватися довгі стрічки, що спускаються до підлоги, брошки, закріплені на стеблах, декор стразами).



pic

Квіти більше не основа букета

Гілки папороті, лози, хвої давно перейшли з розряду прикрас в основні складові композиції. Тепер можна зустріти весільний букет нареченої тільки з листя, де квіти і ягоди використовуються як прикраса і кольорові акценти. Композиції з ягід, сукулентів, прикрашені традиційними стрічками або мереживом – це так незвично.



pic

Цей букет навряд чи підійде для традиційного весілля і класичного аристократичного прийому. Але якщо ви віддаєте перевагу невимушеність і любите природу, зелень – ваш вибір.

Джерело: modney.pp.ua