(*Дивно, але оформлення машини молодят завжди викликає масу суперечок.*) Чому? Та тому що традиція прикрашання весільних автомобілів ляльками, м'ятими обручками з фольги, хмари з вати, гірлянди з прозорих куль і вінки в стилі СРСР, лякають та рахуються повним несмаком. На жаль, такий декоративний кошмар ще можна спостерігати дуже часто на дорогах нашого міста. На щастя, цю проблему дуже легко вирішити: читайте наші поради - і ваша весільна машина буде найстильнішою!



pic

Звичайно, це варіант для гарної погоди. Прикрасити машину можна як вінками (вони ні в якому разі не повинні бути незграбними, вульгарними або схожими на ... похоронні) та флористичного гірляндами. Як показує практика, більш стильно виглядає декор весільного авто не тільки з квітів, а й із зелені, якої може бути набагато більше.



pic

Також, радимо не використовувати розкішні квіти одного сорту (наприклад, весільну машину, від верху до низу в червоних трояндах, стильною не назвеш). Поставтеся до флористичних прикрас автомобілів так, ніби це прикраса весільних столів - використовуйте зелень, різні квіти, які підходять до стилю вашої церемонії, продумайте, яких відтінків повинні бути бутони, скільки саме буде квітів (можливо, мінімалістичне оформлення буде виглядати набагато краще).



pic

Машину на весілля прикрасити своїми руками дуже просто, головне – визначитися зі стилем. Крім квіткових вінків і гірлянд, машини закоханих прикрашають табличками з романтичними написами, прапорцями, стрічками, великими повітряними кулями та ініціалами (вони не повинні бути прозорими). Якщо ви вирішите прикріпити до весільної машини ... консервні банки (так, ця гумористична традиція все ще в тренді), їх теж потрібно прикрасити! Банки можна обклеїти декоративним папером і гарно розписати.

Джерело: weddings.if.ua