На перший погляд питання про те, як прикрасити стільці на весілля здається дурним і безглуздим. Що ми найчастіше уявляємо собі, коли мова заходить про прикрасу стільця на весілля? Оформлення чохлом та бантом – це традиція, що йде корінням в 90-ті та вже не здається такою актуальною і привабливою.

Мабуть, бюджетний і невибагливий варіант, в якому неможливо переступити межу між лаконічністю і вульгарністю – це тонка атласна стрічка. Найбільш поширеним оформленням крісла в чохлі вважається бант з смужки атласу, шифону або органзи. Для урізноманітнення сюди можна додати квітку або драпіруванням всілякими воланами і рюшами, зшитими з прозорих тканин. Таке оформлення крісла в чохлі допоможе зробити правильний колірний акцент на стільцях. Креатив – декор крісел залежить тільки від фантазії



pic

Якщо вам все ж пощастило забронювати ресторан з красивими стільцями, які не потрібно ховати в чохол, то ви навіть не можете собі уявити, скільки варіантів є красиво прикрасити такі стільці. Їх дуже багато, тому для реалізації ваших ідей вам не обійтись без хорошого декоратора!

Тканинні вуалі та “хвостики” будуть дивитись на кріслі дуже ніжно, витончено буде виглядати акуратний чохол з мережива або іншої прозорої тканини. Якщо ви вирішили пов’язати тканинні банти на крісло без чохла, то дуже важливо, що вони були виконані з матової тканини. Це може бути льон, бавовна або шифон.



pic

Прекрасним рішенням для декору стільців стане їх оформлення живими квітами. Розкішно, романтично і зворушливо, чи не так ?! Їх можна зібрати в віночки чи невеликі акуратні композиції або зробити квіткові гірлянди на спинках стільців. Квіти можуть бути обрані найрізноманітніші, головне, щоб вони перегукувалися з іншими квітковими композиціями весільного святкування. Вишуканим рішенням стане невеличкий букетик квітів, прикріплений до спинки кожного стільця. Так ви наповніть ваше весілля не тільки яскравими фарбами, але і неповторним ароматом!

Для оформлення можна також використовувати пишні паперові помпони, квіти чи інший паперовий декор, прикріплений до спинки стільців. Особливо красиво вони будуть виглядати, якщо у вас усі деталі весілля в паперовому стилі. Також їх можна підвісити до стелі бенкетного залу, прикрасити ними дерева (у разі виїзної реєстрації шлюбу).

Іноді зовсім непередбачувані речі можуть стати ідеальним доповненням до вашого весільного декору. Вони зроблять весілля настільки унікальним, що захопленню гостей не буде меж. Гілочки і шишки, фотографії та м’які іграшки, колоски і морські зірочки… Головне, щоб декор стільців гармоніював із загальним стилем вашого святкування.



pic

Якщо ваше весільне святкування передбачає розсадку гостей, то можна декорувати стільці написами (табличками), на яких будуть вказані імена гостей. Це не тільки красиво, але і практично! Вам не потрібно думати про розсадкові картки на столі. Подивившись на таблички, гості швидко зорієнтуються і знайдуть своє місце за весільним столом. Не забудьте і про свої стільці, повісивши на них таблички чи ініціали.

Пам’ятайте, що зовнішній вигляд меблів в ресторані грає дуже велику роль на вашому весіллі, тому при виборі ресторану приділяйте увагу не тільки меню, але і інтер’єру. У випадку, якщо в ресторані вам сподобалося все, крім стільців, ви завжди можете взяти красиві стільці в оренду і прикрасити їх за власним бажанням.

Якщо ви заздалегідь подумаєте про декор весільних стільців, то даний момент, безсумнівно, зможе додати весільному святкуванню певну родзинку.

Джерело: cd.te.ua