Раз вже ви вирішили оформити ваші весільні запрошення у вигляді газет, тоді вони повинні бути схожі на справжні друковані видання. Ви можете розробити дизайн запрошень і розмістити текст самостійно або ж зверніться в спеціальні агентства по дизайну. Але в будь-якому випадку, ви повинні мати уявлення про те, якими б ви хотіли бачити ваші запрошення.

Придумайте назву для газети

Подумайте над тим, яку назву ви напишете на своїх газетах-запрошеннях. Це може бути “Весілля у великому місті”, “Ім’я нареченої + ім’я нареченого”​​, “Історія кохання” і т.д. Або ж ви можете придумати заголовок, який характеризує тільки вашу пару і який зрозуміють тільки ваші друзі та близькі.



pic

Головна колонка – сенсація про весілля

Кожна газета починається з головної сторінки, на ній і буде розміщена основна інформація вашого запрошувального. В основній колонці розташовуватиметься заголовок головної статті, надрукований великим шрифтом. Після нього повинна бути вся детальна інформація про ваше весілля, надрукована газетним шрифтом. Додайте, також фото вашої пари, і головна стаття готова.



pic

Весільне запрошення у вигляді газети: про що писати ще?

Ну що ж, головна стаття готова, а щодо решти матеріалів? Заповнити залишилися сторінки історією про вашу любов. Вона може бути написана навіть у віршах або у вигляді інтерв’ю. Наступні сторінки відведіть під галерею ваших романтичних фотографій.

Фінальний штрих

Ну а на останній сторінці, подібно справжньому виданню, ви можете розмістити такі матеріали:



pic

Гороскоп

Придумайте жартівливий гороскоп для кожного зі знаків зодіаку, який розповідатиме про те, що обіцяє гостям в день весілля.

Анекдоти

Опублікуйте збірник смішних історій із життя пари або ж анекдоти про чоловіка і дружину.

Джерело: nashasvadba.ua